Цитирай Първоначално написано от deni4eto
Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
ПИФ има яка рокля
deni4eto нещо много обикновенна ми се виждаш, може би не ми прилича като бална рокля

а относно коментарите за пиърсинги и татуси ще се въздържа от коментари, само ще кажа, че всеки си прави каквото му харесва и не е честно някой да съди другия...
като претендираш толкова ,че съм семпла,къде ти е на тебе официалната прическа ,защото си тръгнала все едно до магазина!?!?!?била съм семпла...пфф божее...може да съм семпла,но съм стилна за разлика от теб!не можеш да ми стъпиш на малкия пръст с тази твоя зелена рокля,кой знае къде правена или купена!
не съм обиждала никого, нито съм искала да обидя, просто изказах мнение... щом не ме харесваш ок, но не е нужно да ме напдаш веднага, щото аз съм казала че си семпла.
Просто не съм с такива очаквания за бална рокля и представите ми са различни. А ти бъди малко коректна и казвай реално кой ти харесва и кой не, а не този дето ти е казал че си супер яка и ти да му казваш същото, а тоя дето не те е харесал да го плюеш, аман с лицемерие. Изказвай мнението си директно...

MakeMeLaugh изказвам мнение, не виждам нарушение по някоя точка. Темата е за показване и обсъждане на снимки. Казала съм кои ми харесват и кои не, не мисля че съм аз тази, която се репча за нещо