Цитирай Първоначално написано от deni4eto
Не се карайте ,ще ви кажат ,че не могат да повярват колко хлапашко и грозно се държите!Няма да могат да повярват ,че излизате от гимназията,а се нахвърляте един на друг
само мили думи важат тука ...
Леле не мога да повчрвам, че има хора като теб, наистина не мога!
Видях те, не ми хареса, подминах без да коментирам. НО това, което заслужаваш е някой да ти каже какво представляваш за да слезеш на земята.
Роклята ти не ми харесва, като цяло е демоде, да не говорим че е крайно неподходяща за телосложението ти, защото подчертава всичките ти несъвършенства (като пропорции имам впредвид). Прическата също не ми харесва. Сама по себе си е красива, но не мисля, че ти отива.
НО... не е важно какво аз мисля или какво мисли някой друг! Важното е за теб това да е бил един прекрасен и изпълнен с емоции ден, и ТИ да си се чувствала красива и с настроение. Все едно кой как е бил на бала щом си е прекарал добре. Можеше просто да замълчиш и да си останеш едно от момичетата, които са пуснали свои снимки, но ти твърдо реши да се покажеш като проклетото, дранзещо, надуто и себично магаре в темата. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!