Цитирай Първоначално написано от VictoriaSweet
^ Хей,това си е твое мнение,уважавам го и няма да тръгна да се дразня с теб или пък да те обиждам,НО може да бъдеш малко по-мила и да спестиш коментари от рода на "доста дърта изглежда" , "това не ми харесва,онова не ми харесва",като че ли някой е длъжен да се влияе от твоето мнение. А и все пак, не може всички да са "Най-красиви на света",като теб.
Много си сладка и красива,но ми идва в повече надменното ти поведение.
Като че ли не си в форума да се забавляваш,а само защото искаш всички да ти правят признания колко си красива,слдка,невероятна и тн.
Много ще ме извиняваш,ама трябва да си промениш малко държанието към останалите хора.
Съжалявам,ако съм те засегнала с нещо,НО все пак всеки има право на мнение,аз уважих твоето,надявам се и ти да постъпиш така.
Голямо прозрение направи, че съм най-красивата на света, евала, че чак сега го осъзна. (това ще е следващото най-цитирано изречение, след предишното ми цитирано в поста ти..което е ирония като цяло, но няма значение, разбрах че не загрявате..продължавайте в същия дух ако ви кара да се чувствате по-добре) Аз се еб*вам, вие връзвате, че и се нервите.
Направо ме убивате като ми се впрегнете такива.. дърта ми изглежда и какво? Не ми харесва роклята и какво? И пред мен да беше, същото бих и казала, какъв е ТВОЯ проблем, точно.
А с кой и как се държа, мацка, избирам аз, "ако нямаш така.. нали.. нищо.. против"...
Тук всички оценяват Външния Вид, по свои собствени критерии за красота , всичко друго е безсмислено да го оценяват, тъй като то не личи без да познаваш човека, лично. Ако все пак го правят, е пълна комплексарщина и/или завист.
i'm done 4 once.
http://i49.tinypic.com/k4bhjp.jpg