.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Малкоо помощ!

Еми значи , по принцип си изсветлявам косата с кислородна вода,но днеска ме мързеше да ида до аптеката и дадох на една фр да ми купи и като ми я донеде на бутилката пише разтвор на водороден пероксид 3%.Та въпроса ми е тва кислородна вода ли е или аптекарката нещо е сбъркала

Супер фен Аватара на galu6a
    мисля ,че да щото и на мойта пиш нещо подобно ,а може лисимки да видя как точно ти става косата
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Исках да знам , със сигорност щото тая вечер мисля да се клепя , да не остана без коса

Супер фен Аватара на galu6a
    то мн хубаво става бе ако искаш сш купи нова направо да не си изпатиш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Ми явно така ще направя,ама корените ми са излезли и е грозно затва. Ще чакам до утре явно

Светло кестеняво , бие на русо , но си личи

Ехаааа много хубаво е станало .
    Как я ползваш иначе кислородната вода смисъм с нещо мажеш ли я как?
    Иначе и аз когато си купувах кислородна вода и казах на аптекарката да ми даде кислорадна вода 3% и кат се пребрах в къщи видях, че водороден пероксид 3% така, че това трябва да е ама не съм сигурна. По-добре си купи такава каквато винаги използваш. За по-сигурно .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Еми слагам е в едно шишенце с пръскало и си мокря цялата коса,след което я суша

действа ли наистина.. ? смисъл.. косата ти е станала от кислородната вода такава ли

Да деиства,но предполагам че ако се седи на слънце ще стане още по-светла

Голям фен
    Да,със сигурност е кислородна вода това,което ти е взела приятелкатат ти
    Това е просто химичното и наименование

Град
    Пловдив
    косата ми е кестенява,лятото става много светла,към русо ; може ли с тая вода,за която говорите да си я изсветля мъъничко,или става 100% такова като твойто ?
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    ами химия не си ли учила? смис точно това е кислородната вода, не се притеснявай
    airplanes..

Супер фен Аватара на girl91
    Аз пробвах няколко пъти с тази кислородна вода, слагам си на едно кичурче, ама не виждам разлика... Как точно трябва да се прави? Задължително ли след това трябва да се излиза на слънце?

Цитирай Първоначално написано от girl91
    Аз пробвах няколко пъти с тази кислородна вода, слагам си на едно кичурче, ама не виждам разлика... Как точно трябва да се прави? Задължително ли след това трябва да се излиза на слънце?
    Еми моята коса е не много дълга и е клепам с цяло шише кислородна вода.иначе предполага че за по добър ефект трябва да се стои на слънце : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си