- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Не знам какво ни става...
Отдалечаваме се все повече и повече. Да, говоря за най - добрияси приятел.
Преди бяхме толкова щастливи заедно, общувахме толкова много, споделяхме всичко. Но от седмица, а може би две нещата се промениха. Отдалечаваме се все повече и повече. Преди се интересувахме един от друг, просто бяхме щастливи. Наказаха го, заради слаби оценки. Той започна да си мисли, колко е смотан, как не струва и т.н. Говорех му, че не е така, че е изключително умен, но не го показва. Но той, не разбира. Казвах му, че за мен значи много и държа на мнего, вярвам в него. Казвах му, че за мен не е смотан, не е боклук, а ЧОВЕК. Добър човек, разбиращ приятелите си. Изморих се да му го повтарям. Отказах се. Не мога.
Липсва ми... времето когато си липсвахме толкова много, когато общувахме, когато бяхме като брат и сестра.
Липсва ми и това да го е грижа какво ми е, да се опитва да изкопчи всичко, и да разбере защо съм тъжна. От моя страна беше същото. Искам да е като преди. Искам. Обичам го, да. Но... той се погуби. Мисли се за НИЩО, а е нещо. Ценя го. Много ми е тъжно.
Липсва ми.
Не изкам да изгубя най - добрия си приятел.
>> Не знам дали темата е за този раздел.
понякога е много важно какви са родителите ти.... ако са били като моите ... да минавам годината с 5 и да ми казват че съм тъп и за нищо не ставам... нищо чудно да се срине психически... аз по принцип съм твърдоглав и не обръщам внимание на 90% от оплакванията на мойте родители но има хора които много зависят от семействата си... може би тва е причината да му е гадно ... но да му тичаш след г**а с извинение не е добра идея .. трябва сам да усети кое е добре и зле за него .. иначе когато тръгне да се оправя сам в живота наистина ще затъне ...
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Даммм и аз до преди няколко месеца имах такъв приятел
Човек,на когото винаги можех да разчитам макар,че се познавахме само от скайпаТой беше човека,който ме разбираше,който ми даваше съвети,който ме утешаваше и развеселяваше,когато бях тъжна
Човека,с когото можех да си лафя нон-стоп и да не ми писне
Човека,когото ценях повече от реалните ми приятели
Човека,който редовно ми звънеше по телефона за да ми каже "Лека нощ" или ми пращаше СМС по време на работа само за да ми каже,че няма търпение да се прибере и да си попишем ...
Еххх спомени,спомени
За съжаление и аз изгубих този приятел и то само заради някакви чувства,които НИКОГА не трябваше да му признавам![]()
.......
Опс!Отплеснах сеТааа по темата:
Поговори си СЕРИОЗНО с негоВсе някак си ще разбере,колко държиш на него и колко ти е неприятен факта,че се отдалечавате един от друг
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Мислих си днес да говорим, но като го гледах сякаш не му пукаше и не го извиках.
Всяка приказка си има край .. Както и при връзките така и при приятелствата нещата се развалят рано или късно. В труден момент е освен да го подрепяш нищо друго не ти остава ! Дано се пооправи скоро и да е мислил по - рано за оценките си .. Понякога родителите ни с тези оценки прекаляват и нанасят щети на собствените си деца. Трябва му малко време , но ти не спирай да си около него !
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Зорито,много добре обясни всичко.П.С. Зори,т'ва за чувствата,което каза,НЕ Е ГРЕШКА и ти го знаеш!Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Човек-губи,когато ги подтиска и крие.
Да ама поне още щях да съм в идеални отношения с ... (ти знаеш кого).Щях да имам до себе си човек,на когото наистина държа и който знаех,че винаги би ми помогнал със съвет,а не както сега - да не си говорим,да не си пишем или АКО СЛУЧАЙНО си пишем то на края всичко да завърши с караницаПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
... И все пак за мен това признание от преди няколко месеца ще си остане една от най-големите ми грешки в живота
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
^^Не съжалявай за стореното от теб. Замисли се, можело е да се получи нещо голямо и истинско. Да, не се е получило, но... Не можеш да върнеш времето назад.
Ако не изпитваш тези чувства сега, а дори и още да ги изпитваш поговорете и се сдобрете. Няма смисъл от излищни караници.
Миии то наистина можеше да се получи,нооо имахме една пречка ... Както и да еПървоначално написано от bubblebabe
С него няма да се сдобрим - то се е видяло
Просто след всичко,което се случи след тия признания нещата между нас се промениха адски много и вероятността някога да сме поне на половина толкова добри приятели,както преди е страшно малка
Нооо к'во да се прави - съдба
Явно така ни е било писано
,а и хората са си го казали "Всяко чудо за 3 дни"
![]()
![]()
П.П.Айде да се върнем към първоначалната тема,че нещо много се разприказвах,а вероятността той да прочете написаното е има-няма 90% (да не кажа и 100%)
Миии то наистина можеше да се получи,нооо имахме една пречка ... Както и да еС него няма да се сдобрим - то се е видяло
Просто след всичко,което се случи след тия признания нещата между нас се промениха адски много и вероятността някога да сме поне на половина толкова добри приятели,както преди е страшно малка
Нооо к'во да се прави - съдба
Явно така ни е било писано
,а и хората са си го казали "Всяко чудо за 3 дни"
![]()
![]()
П.П.Айде да се върнем към първоначалната тема,че нещо много се разприказвах,а вероятността той да прочете написаното е има-няма 90% (да не кажа и 100%)
Е... няма да е фатално, ако го прочете, предполагам.
^ Миии зависи![]()
Ако след това не ми пише няма да е фатално,но ако реши да ми пише в скайп 100% пак ще се скараме (казвам пак,защото след като си развалихме отношенията просто всеки разговор или чат завършва с караница![]()
)
И все пак нека се придържаме към темата и твоя проблем :P
А ако случайно има нещо,което те интересува по моя случай - ЛС... Просто не си струва да ти оспамваме темата
![]()
^^Добре, нека се придържаме към темата.
Човека може да е сдухал заради кофти оценки. Надявам се да се оправи колкото се може по-скоро.![]()
Животът е адът описан в Библията!
Не знам. С другия му приятел (съученици сме и тримата) си се държи нормално. Сега да не помислите, че ревнувам от приятеля му. Не е така, просто ми липсва.
Загубил е надежда, че ще сте повече от приятели. Тъкмо преди малко го написах:Първоначално написано от bubblebabe
Първоначално написано от NeZaPoznat
сТрах ме е така за най-добрата ми фр напълно те разбирам искам да кажа опитай се да спасиш приятелството![]()
Ами не знам дали има симпатии към мен. НО на него му е пределно ясно, че между нас нищо освен приятелство не може да има.
А пък...
Не говорихме и днес.
Просто някак си нямам смелост да го извикам. Не се получава.
Втория ча се заливахме с вода и го наморкрих малко, а той... ме изкъпа буквало, се едно, не е проблем, беше ми топло.
После не си говорихме, не! И чак накрая като си тръгвахме си казахме няколко думи, определено ми е забавно.
Сякаш не му пука.
Спокоооо ще му мине.И при мене беше подобно,но нещата се наредиха.Дай му време и му докажи с постъпките си,че държиш на него.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
^^Оправихме се, май.
Т.е. днес всичко си беше по старому. =D>![]()
![]()
Ще има добри и лоши моменти в дадена връзка дали била приятелска,лубовна и т.н......