Здравейте! Снощи през нощта се събудих от болки в ребрата, невероятно остри и силни но само когато се опитвах да си поема дъх или мръдвах на някъде. Болеше ужасно много не можех да дишам. Чувството наподобява се едно някой ви човърка с нож в ребрата. Та по едно време просто не издържах и отидох при родителите ми и пих едно хапче Аулин и викнахме бърза помощ(едвам едвам дишах и то много плитко). Доктора ми каза, че е интеркостална невралгия. По края на ребрата има нерви, които се възпаляват и два ли не наподобяват болка на прещипан нерв.Обаче ме интересува от какво се получава това, как се лекува, колко време ще ме боли така ? Вече приблизително 24 часа са минали от както беше доктора в нас и да болката е понамаляла малко но боли много. Пия аулин както др.Хаус пие Викодин (2-3 пъти дневно го пия).Доктора от бърза помощ ми каза, че ще продължи всичко 3-4 седмици, в интернет пише подобни неща та даже до 6 месеца продължение, а има и хора, които се лекуват по 2-3 години . Може ли някой да ми обясни от какво се получава тази ИН и с какво да я лекува и трябва ли задължително да се консултирам с невролог или домашното лечение си върши перфектна работа ?
Благодаря предварително!!!