Здравейте,от доста отдавна се каня да пиша тука,та ето го и момента:
Аз съм момче след няколко дена правя 16,имах хубаво,различно,приятно изживяно и пълноценно детство.Израснал съм в едно нормално семейство,добре възпитан за моя радост.Игнорирах хората който ме дразнеха като малък и израстнах с много добри приятели.Гледах да се радвам и на най-малкото,което правя и сега де.Почти изцяло задоволен от родителите си..Порастнах малко повече и изпитах първата любов,нещастно зарязан защото не изпитвала същото!?!?!Имах доста гаджета така да се каже,ама не съм „бройкач”,гледам когато връзката завърши,и двамата да сме приятели,и досега излизам и често се виждам със сичките ми бивши гаджета.Учебната година мина в купони и забавления,но само едно ми липсваше.Това нещо бе „приятелка”...Есента тръгнахме с едно момиче няколко години по-голямо от мен,скъсахме защото и двамата неискахме обвързване и от тогава до сега съм си сам.От 1-2 месеца съм се изнервил на макс.Постояно се нервя за некви малки неща,викам на наще за най-малкото нещо,а не бива защото не са го заслужили със нищо.Зациклям в нас,неизлизам както преди.Наскоро помолих една преиятелка да ми каже откровенно какво мисли за мен: „ХХХХХ каза: gotin kato 4ovek, vsu6nost dosta 6antav, v su6toto vreme si i dostatu4no seriozen, opredeleno ima6 romanti4ni zalojbi, kefi6 se na jivota na momenta, hem si sportna natura, hem ot vreme na vreme imam 4uvstvoto 4e te pomruzva, ima6 talanta da si dobur u4enik , no mai malko pove4ko te murzi da u4i6..strahoten priqtel..mislq 4e moje da se raz4ita na teb, trudno moje 4ovek da ti se surdi..ima6 si svoi manii i gi otstoqva6 do krai..”
Постоянно ме измъчва това че няма кой да ме утеши,няма кой да гушна и целуна,че съм сам.Дните минават еднообразно и монотонно..Ако виждата какъв е проблема,помогнете,защото отчаяно ми трябва приятелка...