- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета-момчета
Момичета бихте ли тръгнали с по-нежни момчета (не би или някви подобия на гей просто по-нежни)?
Момчета бихте ли тръгнали с "мъжки-момичета"?
Момичета какво мнение имате за "мъжките-момичета"?
Момчета какво мнение имате за по нежните момчета?
:P
Не, не бих тръгнала с "по-нежно момче"![]()
Got a hole in my head
Everything falls right out
Through my ears, through my eyes
Makes no difference where you are
А няя лошо да ме пошляпва от време на времеПървоначално написано от VampireFreak
![]()
![]()
пссст..
мн зависи![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зависи... занимавала съм се с такова момче. Много беше добричък, с адски готин характер и приятна външност, но някак си тая нежност му беше в повече и точно това не ми допадна. Но винаги е до човека...
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не знам.
Нямала съм подобно гадже.
Всички са били некви ебати тежкарите.![]()
И аз много съм е замисляла над тоя въпрос.
Може би не.
Но когато ми дойде и както ми дойде може да се залюбим адската,знае ли се...![]()
Не съм сигурна дали имам предразсъдък към такива момчета,ама дай Боже да не попадам на такива.![]()
Сегашната си ми среда си ми харесва достатъчно.![]()
О , много е относително тва , зависи от човека , индивидуално е![]()
мм зависи,ако говорим за мило,романтично момче-бих...ако е някакъв разглезен лигльо дето не знае и той сам какво и как го иска-твърдо нйе както казват![]()
за мъжките момичета-аз съм такова,така,че какво да кажа освен,че определено е по-добре да имаш такъв човек насреща отколкото някоя таткова лигла,която я интересуват само колко чифта сандалки има и колко още трябва да си купи..абе човек с характер му е майката![]()
Аз самата съм мъжко момиче ...не мога да кажа да или не,зависи от измерението нежност... ;]![]()
дай ми точно определение за ''нежно момче, което не е гей, ама просто е нежен'' и ще ти отговоряПървоначално написано от VampireFreak
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ами много зависи от момчето .. нз![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Ако е момче да е момче не някакъв женчо-лиглио..![]()
Зависи до колко е разнежен...а за "мъжките момичета" ... или си момиче или не (ако говорим за външност) ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Зависи от момчетоо ..попринцип ''по-нежните'' момчета са много мили и добрички ..
![]()
![]()
Едва ли някой по-нежен ще ми хване окото![]()
По характер аз самата съм мъжкарана и не искам нежни момчета до мен![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Не бих тръгнал с мъжко момиче..Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....
--------------------------------------------------------
Дефинирай понятията "мъжки момичета" и "нежни момчета". ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Не четох всички коментари, но от тези които видях, останах с впечетление, че повечето не знаят какво означава "нежно момче" даже аз лично не бих се изказал така, но както и да е. Мисля, че автора е имал предвид романтичните и по-свестни момчета, а не гъзарите с пачките, които определено са мамини синчета, но просто не са го осъзнали, а като пораснат и трябва сами да си изкарват хляба, няма да са тези гъзари, които са били на времето, а пък "нежните момчета" , които са момчета с акъл в главата ще са си оредили живота.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..Първоначално написано от BlueFace
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Ами това е рядко срещано качество и се нарича чувствителност, но обикновено е много по-силно изразена при жените, отколкото при мъжете. Ако мъж я има, но не е достатъчно уравновесена с нещо, което по така идваща от мъжкия характер малко гейско става, но ако е уравновесено, това е златен мъж, един на милион. Със своята чувствителност може много добре да усеща момичето, а с мъжката част може да знае какво да направи във връзка с усетеното. И работата е на шест. Така мисля азПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ти пък от къде си сигурен,за какви точно "мъжки момичета" говори автора?!Първоначално написано от Scouser
![]()
По темата:Веднъж ходих с момче,което се опитваше да ми сложи целия свят в краката (т.е. правеше всичко за мен,голям романтик,беше адски нежен и т.н.),нооо издържах само 8 месеца и на края му казах да ми се махне от живота,защото ме задушава ...Вече едва ли бих тръгнала с подобен човек
Винаги съм си падала по по-лоши момчета или поне по момчета,които отстояват позицията си и не прекаляват с нежността ...
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз говорех за мъжкараните,аз като чуя "мъжко момиче" тва си представям..Плюс това ти казваш "Такова момиче което е свикнало да се справя сама в живота и не е разглезено ,като повечето на нейната възраст".Ти нито казваш възраст, нито можеш да знаеш дали другите момичета са разглезени...Всеки прави преценки за живота на база на собствения си опит.Не е хубаво да се говори под общ знменател ... Естественно ,че разглезените лигли са тварежни и аз не бих искал такова момиче ,но просто не можеш да ми кажеш ,че незнам за какво пиша, защтото всеки има различни разбирания и гледна точка по въпроса...Първоначално написано от Scouser
![]()
--------------------------------------------------------