.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Момичета-момчета

Момичета бихте ли тръгнали с по-нежни момчета (не би или някви подобия на гей просто по-нежни)?

Момчета бихте ли тръгнали с "мъжки-момичета"?

Момичета какво мнение имате за "мъжките-момичета"?
    Момчета какво мнение имате за по нежните момчета?

:P

Не, не бих тръгнала с "по-нежно момче"
    Got a hole in my head
    Everything falls right out
    Through my ears, through my eyes
    Makes no difference where you are

Re: Момичета-момчета

Цитирай Първоначално написано от VampireFreak
    Момичета бихте ли тръгнали с по-нежни момчета (не би или някви подобия на гей просто по-нежни)?

Момчета бихте ли тръгнали с "мъжки-момичета"?

Момчета какво мнение имате за по нежните момчета?

А няя лошо да ме пошляпва от време на време
    пссст..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мн зависи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Зависи... занимавала съм се с такова момче. Много беше добричък, с адски готин характер и приятна външност, но някак си тая нежност му беше в повече и точно това не ми допадна. Но винаги е до човека...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не знам.
    Нямала съм подобно гадже.
    Всички са били некви ебати тежкарите.

И аз много съм е замисляла над тоя въпрос.
    Може би не.
    Но когато ми дойде и както ми дойде може да се залюбим адската,знае ли се...
    Не съм сигурна дали имам предразсъдък към такива момчета,ама дай Боже да не попадам на такива.
    Сегашната си ми среда си ми харесва достатъчно.

О , много е относително тва , зависи от човека , индивидуално е

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мм зависи,ако говорим за мило,романтично момче-бих...ако е някакъв разглезен лигльо дето не знае и той сам какво и как го иска-твърдо нйе както казват
    за мъжките момичета-аз съм такова,така,че какво да кажа освен,че определено е по-добре да имаш такъв човек насреща отколкото някоя таткова лигла,която я интересуват само колко чифта сандалки има и колко още трябва да си купи..абе човек с характер му е майката

Аз самата съм мъжко момиче ...не мога да кажа да или не,зависи от измерението нежност... ;]

Мега фен

дай ми точно определение за ''нежно момче, което не е гей, ама просто е нежен'' и ще ти отговоря
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    София
    ами много зависи от момчето .. нз
    ;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,

С мъжко момиче не. Аз с момиче ли ще ходя или ...

Повече от фен
    Ако е момче да е момче не някакъв женчо-лиглио..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи до колко е разнежен...а за "мъжките момичета" ... или си момиче или не (ако говорим за външност) ...

Зависи от момчетоо .. попринцип ''по-нежните'' момчета са много мили и добрички ..

Едва ли някой по-нежен ще ми хване окото
    По характер аз самата съм мъжкарана и не искам нежни момчета до мен
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не бих тръгнал с мъжко момиче.. Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....

--------------------------------------------------------

Дефинирай понятията "мъжки момичета" и "нежни момчета". ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Не четох всички коментари, но от тези които видях, останах с впечетление, че повечето не знаят какво означава "нежно момче" даже аз лично не бих се изказал така, но както и да е. Мисля, че автора е имал предвид романтичните и по-свестни момчета, а не гъзарите с пачките, които определено са мамини синчета, но просто не са го осъзнали, а като пораснат и трябва сами да си изкарват хляба, няма да са тези гъзари, които са били на времето, а пък "нежните момчета" , които са момчета с акъл в главата ще са си оредили живота.
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Повече от фен Аватара на Scouser
    Град
    on the pitch
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Не бих тръгнал с мъжко момиче.. Момичетата са създадени,за да бъдат нежни и красиви.Тия дето се обличат и държат като момчета са ми крайно неприятни....
    И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..
    If you told me to cry for you - I could.
    If you told me to die for you - I would.
    Take a look at my face.
    There`s no price I won`t pay
    to say these words to you ..

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

дай ми точно определение за ''нежно момче, което не е гей, ама просто е нежен'' и ще ти отговоря
    Ами това е рядко срещано качество и се нарича чувствителност, но обикновено е много по-силно изразена при жените, отколкото при мъжете. Ако мъж я има, но не е достатъчно уравновесена с нещо, което по така идваща от мъжкия характер малко гейско става, но ако е уравновесено, това е златен мъж, един на милион. Със своята чувствителност може много добре да усеща момичето, а с мъжката част може да знае какво да направи във връзка с усетеното. И работата е на шест. Така мисля аз
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Scouser
    И ти не знаеш за какво става на върпос.. "мъжко момиче" не означава момиче, което се облича и държи като момче... Такова момиче е свикнало да се справя само в живота и не е разглезено, като повечето на нейната възраст... Аз примерно такова искам да си намеря..
    Ти пък от къде си сигурен,за какви точно "мъжки момичета" говори автора?!

По темата:Веднъж ходих с момче,което се опитваше да ми сложи целия свят в краката (т.е. правеше всичко за мен,голям романтик,беше адски нежен и т.н.),нооо издържах само 8 месеца и на края му казах да ми се махне от живота,защото ме задушава ... Вече едва ли бих тръгнала с подобен човек Винаги съм си падала по по-лоши момчета или поне по момчета,които отстояват позицията си и не прекаляват с нежността ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Не бих тръгнал с мъжко момиче

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Scouser
    Аз говорех за мъжкараните,аз като чуя "мъжко момиче" тва си представям..Плюс това ти казваш "Такова момиче което е свикнало да се справя сама в живота и не е разглезено ,като повечето на нейната възраст".Ти нито казваш възраст, нито можеш да знаеш дали другите момичета са разглезени...Всеки прави преценки за живота на база на собствения си опит.Не е хубаво да се говори под общ знменател ... Естественно ,че разглезените лигли са тварежни и аз не бих искал такова момиче ,но просто не можеш да ми кажеш ,че незнам за какво пиша, защтото всеки има различни разбирания и гледна точка по въпроса...

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си