- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Хранителните Добавки и Акнето
Хранителните добавки като протеин,креатин,аминокисел ини на SCITEC (казват че е добра фирма) имат ли нещо общо с акнето и ако да какво?Може ли от тях да се появява акне?
мисля,че не![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Напротив имат ... всички тези глупости оказват влияние по един или друг начин ... Братовчед ми се тъпчеше с такива лайна и едвам си изчисти лицето след тва ... Аз също съм пробвал след една доза скъп протеин се обринах целия ... Тренирайте за здраве а не за да бъдете надути путьовци които не могад да носят на ръце едно момиче 45кила.....Първоначално написано от nikkiiii
И все пак ако решиш че трябва да се тъпчеш с буклука ... първо 6-10 месеца здрави тренировки на чисто за да има мускул който след тва да се надуе ... и си имай едно на ум престанеш ли да тренираш и да приемаш добавките изпикаваш си мускула ...![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
тия хранителни добавки са супер вредни
и имат странични ефекти
нищо чудно това да е един от тях![]()
може сериозно да си навредите на здравето с тия боклуци...
спортувайте и това е.. няма нужда да изглеждате напомпени като ...
![]()
Добра информация за храните и акнето, както и препоръки за лечение може да намерите тук: www.usterapy.com
Не знам да е доказано влияние на хранистелните добавки към появата на пъпки. Може да се появи нещо като алергия, която да е свързана с обриви, но това зависи от организма на човек, както и от качеството на продуктите, които използва.
Ако си на възраст между 13 и 20 години е съвсем нормално да имаш пъпки независимо какво ядеш, какви добавки ползваш и т.н.
П.П.: Аз съм твърдо против използването на добавки, ако не става въпрос за професионален спорт, но не смятам, че изкарването на фалшиви/недоказани аргументи е начин да убедя някого да не ползва гореспоменатите.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Спри добавките!!! Кожните белези са признак за нещо нередно ,ако не ги спреш ще нанесът необратими последици.
Йога и мъдрост
Специално от креатин, протеин и аминки не би трябвало да ти стане нищо. Доказано безвредни добавки са. Ако предозираш протеина, както и ако преядеш с високобелтъчна храна, е нормално да ти излязат пъпки. Креатинът задържа вода, но да причинява акне - глупости. Аминките са най-безобидни в това отношение и трудно можеш да ги предозираш.
Така че по-скоро си прегледай храненето. Също така е възможно да имаш някаква алергия към дадения вид протеин, мисля че ако е яйчен протеин или казеин, това е често срещано явление. От сурватка се съмнявам да е.