.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Той е Курвар

Здравейте първо ,

Както си говорихме с най-добрият ми приятел и изведнъж стана въпрос за гаджетата и започнахме да си говорим за тях. Някак си безмълвно ми говореше и ми сподели, че той имал няколко гаджета, но това не било за хвалене и след това ми каза, че не е трябвало да повдигам тази тема. На мене ми стана някак си доста странно.. Сигурва съм, че преди не е бил такъв и това го прави, защото може би е бил наранен, а аз искам да му помогна, но ако повдигна тази тема той ще я избегне .. Той ми каза, че иска да си му остана приятелка, защото аз съм била читава, а не съм била като гаджетата му там ама как да е ,.. въпросът ми е как да му помогна, някакви идеи ?

то да беше единственния добре щеше да е ама такива като него са много .....
    LoVe iS tHe aNsWeR

пропуснах да допълня че и едвали има нужда от помощ....
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    столицата
    Не разбрах следното: "Сигурва съм, че преди не е бил такъв и това го прави,..." .Какъв не е бил преди? Какво го прави?
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Re: Той е Курвар

Цитирай Първоначално написано от GG1RL
    Здравейте първо ,

Както си говорихме с най-добрият ми приятел и изведнъж стана въпрос за гаджетата и започнахме да си говорим за тях. Някак си безмълвно ми говореше и ми сподели, че той имал няколко гаджета, но това не било за хвалене и след това ми каза, че не е трябвало да повдигам тази тема. На мене ми стана някак си доста странно.. Сигурва съм, че преди не е бил такъв и това го прави, защото може би е бил наранен, а аз искам да му помогна, но ако повдигна тази тема той ще я избегне .. Той ми каза, че иска да си му остана приятелка, защото аз съм била читава, а не съм била като гаджетата му там ама как да е ,.. въпросът ми е как да му помогна, някакви идеи ?
    Не му се меси в точно това отношение!!! Пределно ясно е, че някоя мърша го е нацакала и много е страдал. Ти не искаш той да страда нали??? Той сам да си решава без намеси. Излушай го, само така може да му помогнеш.

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    то да беше единственния добре щеше да е ама такива като него са много .....
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Град
    Дълбините на канала :D
    ААМм Спрайт има да ти каже нещоо....

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми ако той не иска да промени начина си на живот... ти не можеш да го накараш... до болка са ми познати тези момченца, които нараняват всички след тази, която го е наранила... Амм просто докато не се осъзнаят, че не всички останали са им виновни няма да се дадат пак да ги наранят... Ще срещтне момичето, което ще го промени... рано или късно...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Някак си безмълвно ми говореше
    той да не е мим?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на vampirekiss
    авми негов си е проблема.Щом не иска да повдигаш тази тема-не я повдигай.Ще му мине и то скооооро.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    заведи го на распит при агент смит

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не му се меси мацка. Остави го сам да се оправи. Хората преди мен са го казали - наранили са го и сега по един или друг начин си връща... Наистина ще дойде ден, в който ще срещне момиче, което да го промени Казвам го, защото аз помогнах на едно такова момче точно по този начин... И той правеше същите неща преди да бъде с мен, но после разбра, че има и различни и се промени
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Предай на авера си че е комплексирано леке.Честно това да нараняваш други защото някоя те е наринала е ебати тъпото оправдание.Това че няма достатъчно мъжество да се справи сам а наранява другите показва къв слаб характер е.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    А той мисли ли, че има нужда от помощ?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Цитирай Първоначално написано от haritov
    заведи го на распит при агент смит

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва не е точното определение, kурвар. Момчето явно попада на негодни момичета, така че замислете се вие.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Според мен момчето си е на ред. Всичко е само в главата ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си