- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той е Курвар
Здравейте първо,
Както си говорихме с най-добрият ми приятел и изведнъж стана въпрос за гаджетата и започнахме да си говорим за тях. Някак си безмълвно ми говореше и ми сподели, че той имал няколко гаджета, но това не било за хвалене и след това ми каза, че не е трябвало да повдигам тази тема. На мене ми стана някак си доста странно.. Сигурва съм, че преди не е бил такъв и това го прави, защото може би е бил наранен, а аз искам да му помогна, но ако повдигна тази тема той ще я избегне .. Той ми каза, че иска да си му остана приятелка, защото аз съм била читава, а не съм била като гаджетата му там ама как да е ,.. въпросът ми е как да му помогна, някакви идеи ?![]()
то да беше единственния добре щеше да е ама такива като него са много .....
LoVe iS tHe aNsWeR
пропуснах да допълня че и едвали има нужда от помощ....
LoVe iS tHe aNsWeR
Не разбрах следното: "Сигурва съм, че преди не е бил такъв и това го прави,..." .Какъв не е бил преди? Какво го прави?
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Не му се меси в точно това отношение!!! Пределно ясно е, че някоя мърша го е нацакала и много е страдал. Ти не искаш той да страда нали??? Той сам да си решава без намеси. Излушай го, само така може да му помогнеш.Първоначално написано от GG1RL
+1Първоначално написано от bloodylips
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
ААМм Спрайт има да ти каже нещоо....![]()
![]()
Ми ако той не иска да промени начина си на живот... ти не можеш да го накараш... до болка са ми познати тези момченца, които нараняват всички след тази, която го е наранила...Амм просто докато не се осъзнаят, че не всички останали са им виновни няма да се дадат пак да ги наранят...
![]()
Ще срещтне момичето, което ще го промени... рано или късно...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
той да не е мим?Някак си безмълвно ми говореше
авми негов си е проблема.Щом не иска да повдигаш тази тема-не я повдигай.Ще му мине и то скооооро.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
заведи го на распит при агент смит![]()
Не му се меси мацка. Остави го сам да се оправи. Хората преди мен са го казали - наранили са го и сега по един или друг начин си връща... Наистина ще дойде ден, в който ще срещне момиче, което да го промениКазвам го, защото аз помогнах на едно такова момче точно по този начин... И той правеше същите неща преди да бъде с мен, но после разбра, че има и различни и се промени
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Предай на авера си че е комплексирано леке.Честно това да нараняваш други защото някоя те е наринала е ебати тъпото оправдание.Това че няма достатъчно мъжество да се справи сам а наранява другите показва къв слаб характер е.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
А той мисли ли, че има нужда от помощ?
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва не е точното определение, kурвар. Момчето явно попада на негодни момичета, така че замислете се вие.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен момчето си е на ред. Всичко е само в главата ти.![]()