- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятел или нещо повече
Миналата година се преместих в друг град и се запознах с едно момче. Станахме приятели докато една позната не ми каза че той ме харесва. Първата ми реакция беше да да започна да го избягвамзащото не го приемам така. Мислех си че след време ще спре да ме харесва, но не става и отношенията ни само се влошават и все се караме
а той е сериозен за мен
Какво да правя? Искам да си останем приятели и да не го наранявам постоянно
![]()
казваш му го в прав текст и проблема ти е решен ?!!? ако не подейства игнорираш го и пак проблема ти е решен ??!?
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Кажи му го ... пък той ако прецени ще останете приятели... макар, че след отказ от твоя страна се съмнявам...ама няма друг начин...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ами ако му кажеш,че искаш да сте само приятели..ще е нещо като ритник в топките![]()
ама пък иначе ти като не изпитваш нищо към него.. ;S
според мен каквото и да направиш пак ще го нараниш..ако го отрежеш ще му е гадно и сигурно вече няма да сте приятели..
но пък няма смисъл да му даваш надежди,при положение,че не го приемаш като повече от приятел : ((
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
За трети път днес:Първоначално написано от kieteshimao
Извинявам се на мод-овете![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
аз съм така казах на момичето с което ходех че още е харесвам, но тя явно иска да сме приятели и ми е мега трудно и гадно, останах си приятел с нея само защото е хубав човек и ми пука за нея излизаме си забавляваме се но винаги вътрешно ме глозга, ако момчето има малко мозък и помисли като човек ще си останете приятели пък знаеш ли може с течението на времето да го харесаш ;]
ами просто му кажи че го въсприемаш само като приятел
LoVe iS tHe aNsWeR
В твоята ситуация е доста глупаво да искаш съвети.Ти дори не си опитала да говориш с него,това трябва да е първото нещо,което трябва да ти дойде в главата,а не глупостта,която направи (избягването) .Той не е виновен,че не знае,че ти не го харесваш.Някой момичета се правят на недостъпни и избягването при тях е показател за симпатии.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Прав/а си за избягването но просто не мога да се спраПървоначално написано от MP
и той знае че не го харесвам, защото една приятелка му каза, но той си каза че бил оптимист, но никога нямало да си признае чувствата пред мен
![]()
А пък дали го харесвам и аз вече не знам![]()
Нещо не се разбирам сама
![]()
Ама така с тия приятелки и трети хора хич не е хубаво...
По-добре седнете само двамата и поговорете. Кажи му, че го чувстваш само като приятел и че не ти е никак лесно, защото не искаш да го нараняваш...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!