- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почивка..
Имам сериозен проблем.. Когато съм на училище и бие звънеца за междучасието по принцип слизам пред даскало, за да си почина, обаче напоследък ме заобграждат стотици фенки, които искат автографи и искат да си правим снимки и така цялото ми междучасие заминава в снимане, целувки и отчаяни опити на фенки да ме свалят.. Дайте ми съвет как да се справя с проблема си![]()
![]()
... не издържам вече, задушавам се!
The Spark
....тц голям проблем
Сложи си табелка
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
усетих иронияПървоначално написано от moneycomeme
![]()
![]()
![]()
The Spark
Ух... и аз бях така ... Напуснах страната човече... НО ТЕ ОТНОВО ИДВАТ !!! Няма измъкване... Цял живот ще те гонят мазни, подпухнали дебелани![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Спри амфетите![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
яж чесън и тръгни да ги целуваш хъхъхъхъхъ после няма те погледнатили си направи пластична или иди при дядя кузов да те оправи
![]()
Сложи си табелка "Малкия е точно 5 см"Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
Не се къпи
... +1Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
А ако трябва да бъдем честни: Сорка ама тва си е чист опит за самореклама...И от кога стана толкова известен ми кажи...?!
Казваш им не ви искам... махайте м исе от главата и готово..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мда, определено има хора по зле и от теб Дидко.
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
Абе момчето се е*ава не усещате ли![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Добре, че беше ти да ни светнеш..Първоначално написано от GossipGirl89
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от Rofl4e
![]()
Яка идея.
![]()
Не бе, те идват и ми предлагат пари... пф то 5-10 лева, само за да се доближат до мен, за снимките са ми давали по 150 евро, някои, които искат по-екстравагантни пози и по повече.. .Първоначално написано от Rofl4e
Не се ебавам, не се присмивай над проблемите миПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
![]()
![]()
Аз винаги съм си бил известенПървоначално написано от Hilary_
.
Еми казвам им, ама не слушат... до бой се е стигало заради мен![]()
The Spark
Проблема е, че не издържам на напрежението .. Постоянно ми заливат вълни от хора искащи да се докоснат до мен... напрежението и стреса си казват думата... вечер сънувам кошмари и се събуждам с писъци...Първоначално написано от bloodylips
The Spark
а каква е причината да си толкова известен какво толкова си направил че си толкова известен ?
LoVe iS tHe aNsWeR
И аз искам да знам.Първоначално написано от bloodylips
![]()
"Да гледаш света през очите на Лучия е като да виждаш всички чудеса и опасности, които остават скрити за повечето хора."
Братле,знам как се чувсваш.СЪщия проблем.Гледам да се крия повече вкъщи , но и у нас идват вече.Незнам как да се отарва и аз..![]()
(star)