.. и така добре разбирам ги редовните в саита ,че като някои сложи няква тема която я има а не я е намерил и са почва с наредбите критиките и т.н. само че за нов човек който не влиза толкова често това е нещо ново и го инт и иска да попита и са почва тъп мъп и ко ли не билко там ,писва мамка му направо хора тука не виждам ха сега колко обиди пак ще има а?
Да, понякога е в повече, ама да тръгнеш да правиш тема за "Здрач", "Теранова", "Мюзик айдъл", "Биг Брадър", земетресения, балове... и прочее актуални въпроси, без да провериш в търсачката за вече съществуваща такава...
То бива мързел, бива, ама чак пък толкова.;
В повечето случаи има подобни теми на същата или на следващата страница. Ако дадения потребител наистина се интересуваше толкова много щеше да потърси отговор на въпроса си преди да попита.
Нищо не ти разбрах !
Прочети правилата и няма да имаш проблем, пиши в правилните теми, проверявай в търсачката да не се повтаря името на темата ако ще пускаш нова и така...
еми добре ве ок да потърсят може да искат нещо тяхно да е смъсал да го 4уят по тяхния въпрос.. за туи смс смс 2 смс 3 правилно ама има ттеми кадето някой пита нещо и се почна ти на 14 или 12 си .. е има ли значение момчено или момичето го инт. нещо и те ко само дето не го набиха ,неотгоеорна работа според мене.....
koe по точно мацо да ти го обясня пакПървоначално написано от hottie
![]()
Не ми харесва, че говориш така на hottie !Първоначално написано от rusova
Търси в търсачката. Аз преди само гледах без да коментирам. Новака си е новак!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не, че нещо, ама и аз нищо не разбрах..Първоначално написано от rusova
![]()
А иначе наистина, ако някой се интересува ще погледне първо за съществуваща тема и тогава ще пише..![]()
Първоначално написано от eliyiy
Ако пуснеш наново дадена тема, ще ти се разпискат, че вече има такава тема.
Ако използваш търсачката и вдигнеш стара тема, ще ти се разпискат, че вдигаш стари теми.
При всички положения ще те нахранят.
Живота е гаден.![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
и тъй може да се каже ,че е то тука е много далече за живот да си говоримПървоначално написано от PainMonopoly
и как и говоряПървоначално написано от ANTIHUMAN
Не може всички да са доволни, но не мога да разбера как има нови хора, които не са много компютърно грамотни, но въпреки това се справят чудесно като новаци и нямат проблем с никой.
характери тука има примерно 49082 човека нормално е ама някой направо.....
PainMonopol, естествено, че не е приятно да се вдигат теми от 2005-та година. И въпреки това там има доста ценни попадения и ако темата е от по-общ характер няма смисъл да се заключва. Спокойно обаче можеш да си вдигнеш тема от преди 1-2-3 месеца и никой нищо няма да ти каже. Уверена съм, че и в темите, пускани последният месец ще откриеш подходяща. А що се отнася до личен проблем-много ясно, че ще пуснеш. В крайна сметка всяка ситуация е строго индивидуална и дори малките подробности я правят различна и уникална.
Първоначално написано от hottie
Първоначално написано от rusova
![]()
ха ха ха ха много смещо ще препаткам след малко и аз от смях ха ха ха
Първоначално написано от rusova
![]()
Не знам нарочно ли го правиш, или наистина си толкова тъпичка...
![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Да, винаги ми е било парадоксално, защо като се вдигне стара тема се локва "защото е стара", но иначе "ползвайте търсачката"
The Spark
Има разлика...
ако пишеш в тема от преди 1-2 месеца или малко повече,
проблема не е никакъв, но набиващо се на очи е когато темата е на 1+ години.
Тогава вече не виждам какъв е проблема да се заключват по тази причина.
![]()
заключват се вдигнати теми от рода на "скарах се с нашите/гаджето/приятелка", лична история и персонални съвети, нищо универсално.
не прочетох за ко става на въпроз,но мога да кажа само "чшшшш..ейййй" изкам да еба тинейжарка..ако има някой навити да пишат на лично,няма значенйе каде се намирате.