.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Скука

Мега фен
    Град
    София

Скука

3дравейте.
    Тоэи сайт е доста иэвестен.Преди години ме кефеше,не энам эащо.Киснех даже доста тук.Вече не е така,ама пак чат-пат си влиэам.3ащо е станал такава боэа?Форумът е ясен - винаги е бил бъкан с тъпотии.Но това е нормално.А останалата част эащо е толкова эападнала?Отговорете ми.Мърэи ли ви,кво?Вие си энаете,ама аэ да ви кажа.Публикувате някакви ужасно смотани статии,които не само че не са интересни,но даже са скучни и тотално лишени от смисъл.Всеедно,ей така,да отбиете номера и да има нещо там.Иэлагате се много яко.Ама яко в тоя преносния смисъл,не в ЯКИЯ.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Спокойно Не само ти мислиш,че форума е станал скучен
    Говорила съм с доста хора от форума и повечето (или поне тези,които имат годинка във форума) са на мнение,че от доста време "местенцето ни" пропада Да не говорим,че в скайп имам поне 10-тина абонати,които вече дори не влизат във форума
    Амааа к'во да се прави ... Докато модовете и админите не се справят с всички спамери и ненужни теми ще е така Докато се толерират грубите изрази ще е така ... Докато не започнат да зачитат и нашето мнение просто няма как нещо тук да се оправи Докато има модове,които да си позволяват да нагрубяват други потребители,които да спамят редом с някои наши съфорумници и които да променят и трият мнения на потребители,само защото нещо в тях не им е харесало ще е така ... А и как може въобще някой да очаква нещо хубаво от форума след като още преди няколко месеца админите започнаха да го преобразуват в сайт за запознанства
    ...........
    Просто се примири
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    София
    3oPuTy,що не прочете какво съм писала?
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Град
    България

Мисля, че говориха за по стари съфорумци.
    Донякъде колежката е права. Не ми харесва с тези снимки и т.н. Прилича ми на сайт за запознанства!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    За статийте:на теб може да не са ти интересни,но някои други ги четат с интерес.
    За сайта като цяло:да,на мнение съм,че преди,когато не беше толкова претрупан,беше по-нормално.Сега се превърна в мултифункционален сайт.Има страшно много опций.Това е целта на Модовете и Админите.Ще се разширява още повече,предполагам.Истинат а е,че на някои хора просто им е писнало от сайтове за запознанства ,да кажем, или статий за Риана,Глория и т.н.
    НО различни хора с различни интереси,какво да се прави.

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    кефи ме, че форума винаги се отличава хора които "забелязват" какво са писали другите.

всеки пише по темата и не ебава да ебава
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    :smt115
    отивам да ухапя котката.
    Пий Бира За Да Станеш Човек

аз отдавна влизам в сайта въпреки че миналата година се регнах в форума. и аз съм на мнение че сайта би трябвало да обръща внимание на актуалните проблеми свързани с нас подрастващото население... в тая връзка статии със съдържание относно певици певци и разни други жълти неща ми се виждат излишни

но .. различни хора различни мнения все пак
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN

Мисля, че говориха за по стари съфорумци.
    Донякъде колежката е права. Не ми харесва с тези снимки и т.н. Прилича ми на сайт за запознанства!
    Зорито си е тука отдавна, но това е друг акаунт. Има си даже повече от година.

Иначе по темата: верно е станало доста скучничко тука. Влизам два три пъти в месеца, щото има възможност да се застрелям от скука ....

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си