.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ех 3 месеца

така,едни приятели днес направиха 3 месеца и не са се виждали още(довечера ще се видят)Но тя се притеснява защото нищо не му е купила .. А ако той й подари нещо,щяло да й бъде гадно.. Е какво мислите ?! Неловко ли ще е? Има ли за какво да се притеснява ?
    - Винаги давай на света и на хората около теб най-доброто,което можеш и имаш..въпреки всичко!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По-скоро момчето ще се притесни ако тя му подари нещо,а той - нищо :P
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е то, че ще е неловко-неловко ще е, ама за мен това на всеки весец да се купуват подаръци е адски глупаво... Подаръци на годишнина се подаряват за изненада, а като го правиш всеки месец къде отива тръпката? Знаеш, че гаджето ти ще ти подари нещо и дори не се правиш и на изненадан/а... Не знам, може да му купи нещо малко и символично ако толкова се притеснява, но по-добре й кажи да седнат с момчето и да се разберат кога ще си подаряват подаръци... в смисъл дале всеки месец или само на кръгла годишнина
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: ех 3 месеца

Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
    така,едни приятели днес направиха 3 месеца и не са се виждали още(довечера ще се видят)Но тя се притеснява защото нищо не му е купила .. А ако той й подари нещо,щяло да й бъде гадно.. Е какво мислите ?! Неловко ли ще е? Има ли за какво да се притеснява ?
    ... Ама как така не са се виждали още..?! Ако е това, което си мисля ... повярвай м иизобщо няма да им е до подаръци... ще им е достатъчно да се видят на живо ... (дано не съм те разбрала погрешно) ... Ам иначе няма от какво да се стряска... то даже момчето ще е много по притеснено отколкото тя... Спокойно ... да не се шашка...
    P.S. Ам ако не съм те разбрала правилно се извинявам предварително...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На мен са ми много странни като на всеки месец или през 3 месеца си подаряват разни неща.Годишнината си е веднъж в годината.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^^ Тя има предвид,че за днес все още не са се виждали ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Писането на кирилица е задължително!

what3ver

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^^ Тя има предвид,че за днес все още не са се виждали ...
    ... емиии шанс Тогава пак ще го повторя... няма смисъл да се притесняват кой какво е взел и кой не...

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    razbiram da be6e 1 mesec ili 1 god ... + tva tq e momi4e po4ti sym sig 4e toi nqma da i podari ni6to... taa 4e spx
    на 1 месец не се подарява подарък, защото ще се скарат
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не е проблем и да не му подари. Когато почувства, че иска да го изненада нека го направи, не е длъжно да следи коя дата е
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

дори и момчето да е взело,а момичто не ...спокойно няма да има проблеми както не са се виждали...един секс ще отправи всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си