- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Писна ми от тва даскало!!!
да ти имам проблема...не те изпитват...
![]()
![]()
![]()
Иначе и на мен отдавна ми писна от тъпото даскало и вече се чудя как да избутам до края...![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
абе това даскало не е толкова трудно колкото го изкарвате, на седмица ако пропускате по 1 час от даден предмет нищо няма да стане стига другите пъти когато влизате да слушате какво преподават а не да си мислите довечера с кой ще се евете :С
За вас незнам, но аз не мога да пропускам нито един час. Аз ако закъснея само за един час, трябва да си тръгвам цял ден, защото класната ми не приема извинителни бележки за единични часове, а съм супер зле с отсъствията. Тъй, че не мога да пропускам часове когато си поискам. И даскалото наистина е супер трудно за понасяне ако си черната овца.Първоначално написано от Jesus
предмети като литература, биология, философия и т.н наистина са много досадни, но не мога да кажа и трудни![]()
Ами казвай на учителите да ти пишат отсъствия за да изглежда че те е нямало повече часове а не само 1 или си тръгвай само 1 ден в седмицата и през другото време бъди редовнапримерно в петък да си дадеш почивка
![]()
тук много зависи от даскалите.Първоначално написано от Jesus
ОСОБЕНО по литература и философия, според мен това са най-податливите предмети в даскало въобще.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Е аз съм алчна за почивка и няма да се задоволя с един денПървоначално написано от Jesus
А иначе има и по-досадни предмети - Счетоводство
![]()
![]()
![]()
Стенография...в тези часове е пълна скръб...не ти се занимава да спиш дори...
За отсъствиятя - даскалите са ужасни в моето даскало. Стремят се да спазват правилника максимално и няма да се съгласят да ми пишат отсъствие, при положение, че съм там![]()
Номера е да избутам месеца и да се опитам да си затварям устата и всичко ще е ок![]()
тези дето изброих сами били най-досадни, сега математиката ми е адски досадна, а преди ми беше любима, заедно с физикатааз казах каква беше моята формула, не ходя 1 ден, но докато съм там се опитвам да слушам какво обесняват и след това даже не е нужно да учиш за да изкараш добра оценка, но все пак зависи де :С
Тоя пък не спря да си винти простотиите, 15 години да не можеш да отвориш темата за снимки, амин!Първоначално написано от Jesus
Аз при моя класен, ако закъснея дори и с 2 секунди, дори и да вляза с биенето на втория звънец, после мощно се гъзя. Преписваш уроците, пишеш 524575 пъти, че няма да закъсняваш, учиш дума по дума някакви уроци, а какво остава, ако отсъствам цял час, а цял ден, тежък филм. Помня, че като направих някое друго неизвинено, ми опяваше две седмици.
Ъм.
Черинке, каквото и да си говорим, ти си тази, която трябва да се съобразява с учителите, не те с теб.
по 50 стотинки на човек за да пребоядисате стаята?!Колко души ви е класа , 50 ?
Ох и ся аз как ли да допълня още нещо тук, като всеки само мрънка и се оплаква.Училищата вече се сравняват по това колко е лошо обучението....Нямам предвид, че всички говорят така, ноо няма как да не се отбележи тази тенденция...
Няма прекалено строго училище и не винаги елитните училища са всяка година на върха *видях, че някой разправяше за НЕВЕРОЯТНАТА бастилия и нейните награди...*.
Не целта е цел, а пътят
хахахахах смятаиииии и кое е тжа да не е езиковата или математическата ако тжа са елитни аз съм от марсПървоначално написано от padnaloblak
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
пффф и аз искам като твойто даскало, даже проблем за извинени отсъствия не ти правят, на мен още в началото на втория срок започнаха да ми викат, че съм имала някакви си 60 ИЗВИНЕНИ отсътвия и не искаха да ми взимат бележките после, пълен ужас, остави се, че направо ти късат нервите, ако закъснееш за някой час..............
РАДВАЙ СЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБАХТИ ЗА КВИ РАОТИ СЕ ОПЛАКВАТЕ
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Пълно безумие е, да. Много жалко, че има такива училища. Не съм се сблъсквала с подобни проблеми.
Говори с директорката
Аз преди 4 години се занимавах с тая гадост.Първоначално написано от mmKamm
![]()
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle