.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    Somewhere...in The sea...
    да ти имам проблема... не те изпитват...
    Иначе и на мен отдавна ми писна от тъпото даскало и вече се чудя как да избутам до края...

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Град
    Инкогнито
    абе това даскало не е толкова трудно колкото го изкарвате, на седмица ако пропускате по 1 час от даден предмет нищо няма да стане стига другите пъти когато влизате да слушате какво преподават а не да си мислите довечера с кой ще се евете :С

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    абе това даскало не е толкова трудно колкото го изкарвате, на седмица ако пропускате по 1 час от даден предмет нищо няма да стане стига другите пъти когато влизате да слушате какво преподават а не да си мислите довечера с кой ще се евете :С
    За вас незнам, но аз не мога да пропускам нито един час. Аз ако закъснея само за един час, трябва да си тръгвам цял ден, защото класната ми не приема извинителни бележки за единични часове, а съм супер зле с отсъствията. Тъй, че не мога да пропускам часове когато си поискам. И даскалото наистина е супер трудно за понасяне ако си черната овца.

Град
    Инкогнито
    предмети като литература, биология, философия и т.н наистина са много досадни, но не мога да кажа и трудни
    Ами казвай на учителите да ти пишат отсъствия за да изглежда че те е нямало повече часове а не само 1 или си тръгвай само 1 ден в седмицата и през другото време бъди редовна примерно в петък да си дадеш почивка

предмети като литература, биология, философия и т.н наистина са много досадни, но не мога да кажа и трудни
    тук много зависи от даскалите.

ОСОБЕНО по литература и философия, според мен това са най-податливите предмети в даскало въобще.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    Ами казвай на учителите да ти пишат отсъствия за да изглежда че те е нямало повече часове а не само 1 или си тръгвай само 1 ден в седмицата и през другото време бъди редовна примерно в петък да си дадеш почивка
    Е аз съм алчна за почивка и няма да се задоволя с един ден А иначе има и по-досадни предмети - Счетоводство
    Стенография...в тези часове е пълна скръб...не ти се занимава да спиш дори...
    За отсъствиятя - даскалите са ужасни в моето даскало. Стремят се да спазват правилника максимално и няма да се съгласят да ми пишат отсъствие, при положение, че съм там

Град
    Номера е да избутам месеца и да се опитам да си затварям устата и всичко ще е ок

Град
    Инкогнито
    тези дето изброих сами били най-досадни, сега математиката ми е адски досадна, а преди ми беше любима, заедно с физиката аз казах каква беше моята формула, не ходя 1 ден, но докато съм там се опитвам да слушам какво обесняват и след това даже не е нужно да учиш за да изкараш добра оценка, но все пак зависи де :С

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Тоя пък не спря да си винти простотиите, 15 години да не можеш да отвориш темата за снимки, амин!
    Аз при моя класен, ако закъснея дори и с 2 секунди, дори и да вляза с биенето на втория звънец, после мощно се гъзя. Преписваш уроците, пишеш 524575 пъти, че няма да закъсняваш, учиш дума по дума някакви уроци, а какво остава, ако отсъствам цял час, а цял ден, тежък филм. Помня, че като направих някое друго неизвинено, ми опяваше две седмици.

Ъм.
    Черинке, каквото и да си говорим, ти си тази, която трябва да се съобразява с учителите, не те с теб.

по 50 стотинки на човек за да пребоядисате стаята?!Колко души ви е класа , 50 ?

Ох и ся аз как ли да допълня още нещо тук, като всеки само мрънка и се оплаква.Училищата вече се сравняват по това колко е лошо обучението....Нямам предвид, че всички говорят така, ноо няма как да не се отбележи тази тенденция...

Няма прекалено строго училище и не винаги елитните училища са всяка година на върха *видях, че някой разправяше за НЕВЕРОЯТНАТА бастилия и нейните награди...*.
    Не целта е цел, а пътят

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от padnaloblak
    тва цялото ми изглежда като приказка .. имайки предвид прякора който са лепнали на МОЕТО даскало .. "бастилята" (за тези които се чудят тва означава затвор). имам най-строгите и добре квалифицирани даскали в цяла хасковска област сигурно .. даскала ми по математика го смятат за най-добрия математик в Димитровград. а испитване .. когато си пожелаеш .. по география не минава час без да вдигне двама трима на дъската. по английски 8 клас ( понеже бях със засилено обучение на англ. ез.) всехме 9000 думи. сега в 10 клас ни изпитват на превод на книга ... училището ми винаги взима местата от 1 до 3то по състезанията на които се явяват ученици . мисля че тва е достатъчно за да се види че има и хубави училища и образователната система не е толкова паянтава на всякаде :P
    хахахахах смятаиииии и кое е тжа да не е езиковата или математическата ако тжа са елитни аз съм от марс
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Dreamland Varna
    пффф и аз искам като твойто даскало, даже проблем за извинени отсъствия не ти правят, на мен още в началото на втория срок започнаха да ми викат, че съм имала някакви си 60 ИЗВИНЕНИ отсътвия и не искаха да ми взимат бележките после, пълен ужас, остави се, че направо ти късат нервите, ако закъснееш за някой час..............

РАДВАЙ СЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕБАХТИ ЗА КВИ РАОТИ СЕ ОПЛАКВАТЕ
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

hottie
    Guest
    Пълно безумие е, да. Много жалко, че има такива училища. Не съм се сблъсквала с подобни проблеми.
    Говори с директорката

Повече от фен Аватара на Goebbels
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Стенография...в тези часове е пълна скръб...не ти се занимава да спиш дори...
    Аз преди 4 години се занимавах с тая гадост.
    "Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
    -- Aristotle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си