.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Сякаш нещо става

Имам проблем.Имам приятел заедно сме от 2 месеца вече и днес сякаш почувствах нещо странно...Всмисъл сякаш не е толкова заинтересован от мен може би..просто се държеше странно.За 2 часа ме целуна точно 2 пъти и почти не говореше!?Видя някаква приятелка в кафето и отиде 20 мин ме остави сама да си говори с нея разменили си телефоните..и някви такива.Незнам какво ми стана,просто понякога той се държи ужасно тъпо и също се лигави прекалено много което ме дразни,а е на 21 все пак..Предполага се,че трябва да е пораснал..Но уви..А и все още не сме си казвали "обичам те",не че е задължително,някак сякаш не го чувствам толкова искрен.Вие как мислите?Предолагам ще си кажете оф че тъп въпрос,но наистина ми е неприятно и се чудя дали има смисъл да се измъчвам!Сигурно ще кажете да говоря с него,но той си е такъв няма да се промени...Кофтито е,че първия един месец се държиш по един начин,после се разкриваш може би напълно и лошите неща изпъкват...Незнам дали съм права???

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    А ти променила ли си се откакто сте заедно? Дали и ти не си допринесла за неговата 'промяна' ? Просто помисли над този въпрос
    А дали не му е било просто гаден ден, или често се случва да се държи така?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

щом прави така отвърни му със същото-като види какво е може да престане
    ина4е не мога да ти отговоря на въпроса-мом4етата са ми като извънземни,много трудно ги разбирам
    I can't stop myself from loving you <3

Баба Ванга ще знае най-добре!

Кво да ти кажа, не се вкарвай в некви филми...
    Защо отдаваш такова голяо внимание на такава безобидна простотия?
    като не те кефи къв е, що е, кво правиш с него??

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Бреййй минали са 2 месеца и не сте си казали "обичам те"?! Лелеее,какъв шок!!!

Моля те,не ми казвай,че очакваш да те заобича за 2 месеца
    А що се отнася до държанието му - поговори с него,питай го,защо се държи така,обясни му,че държанието му не ти е приятно и т.н. ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Държи се понякога така зависи явно от деня му.В седмицата по 2 пъти..горе долу.И аз съм се променила,разбира се всеки се променя,просто ми е кофти когато се държи така безразлично.И се чудя дали не му губя времето ... или по скоро аз своето

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Цитирай Първоначално написано от betyrk
    или по скоро аз своето
    За мен тук е проблема - ти не си сигурна в самата себе си. Не знаеш дали да продължиш с него.

Той знае ли как се чувстваш ти от това негово поведение?
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ти сама го каза ... "той си е такъв" ... след като е такъв, а на тебе не ти харесва какъв е смисъла...
    P.S. Не е задължително да ти е казал "обичам те" ... а ако го е направил още на втория месец смятай за каква обич говорим...
    P.S.2 Успех ... сама прецени дали имаш нужда от него ... или само се измъчваш...
    P.S.3 ... Истината боли един миг... лъжата- много по - дълго ...

Голям фен
    Ти познай кво става...

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Сякаш нещо става

Цитирай Първоначално написано от betyrk
    Имам проблем.Имам приятел заедно сме от 2 месеца вече и днес сякаш почувствах нещо странно...Всмисъл сякаш не е толкова заинтересован от мен може би..просто се държеше странно.За 2 часа ме целуна точно 2 пъти и почти не говореше!?Видя някаква приятелка в кафето и отиде 20 мин ме остави сама да си говори с нея разменили си телефоните..и някви такива.Незнам какво ми стана,просто понякога той се държи ужасно тъпо и също се лигави прекалено много което ме дразни,а е на 21 все пак..Предполага се,че трябва да е пораснал..Но уви..А и все още не сме си казвали "обичам те",не че е задължително,някак сякаш не го чувствам толкова искрен.Вие как мислите?Предолагам ще си кажете оф че тъп въпрос,но наистина ми е неприятно и се чудя дали има смисъл да се измъчвам!Сигурно ще кажете да говоря с него,но той си е такъв няма да се промени...Кофтито е,че първия един месец се държиш по един начин,после се разкриваш може би напълно и лошите неща изпъкват...Незнам дали съм права???
    Като няма риба се ядат и раци. Просто сега му е клъвнала 'рибата' и вече 'раците' не му харесват освен ако не е достатъчно 'гладен'. Ще се справиш с метафорите надявам се

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    това са първите симптоми на свински грип.. консултирай се с лекар
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повече от фен
    опитай се да разбереш къде е причината за това държание
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

според мен не испитва нишо към теб извинявай че ти го казвам но щом да си разменя телефони ала бала с приятелки...незнам тва е адки тъпа и детинска постъпка а на теб просто ще ти кажа че няма смисъл от тази връзка поне според мен де...
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    според мен не испитва нишо към теб извинявай че ти го казвам но щом да си разменя телефони ала бала с приятелки...незнам тва е адки тъпа и детинска постъпка а на теб просто ще ти кажа че няма смисъл от тази връзка поне според мен де...
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си