- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- звук.... ;(
здр..някой може ли да ми каже кво да направя защото след като ми преинсталираха Win-a и сега нямам звук...и само ми излизат някакви грешки ..плсс помощ.!!
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
eм да ама какви ???как да разбера?![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
http://zamunda.net/details.php?id=158893&hit=1 Теглиш, регистрираш се на програмата и ти пращат и-мейл с регистрацията![]()
emi instalirah gi naprawih gi ama pak ni6to ne stava![]()
Трябва да го пуснеш да търси за обновления (Search for update/drivers) и ако има, влизаш в сайта, търсиш и теглиш![]()
ee tva ne go razbrah![]()
![]()
![]()
![]()
exclusive__16, хващаш тоя който ти е "преинсталирал Windows", обърсваш му два шамара и го караш да ти оправи звука. Що се буташ ти да оправяш наполовина свършената работа на някой друг?
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
eto towa mi izliza ako na nqkoi 6te mu e ot pomo6t za da mi pomogne ;(
![]()
![]()
![]()
![]()
http://prikachi.com/files/871528k.jpg
Би трябвало да имаш дискове с драйвъри...![]()
Първоначално написано от terawatt
em imam nqkakwi ama nz kakwo da prawq..strah me e da ne naprawq belq..kajete kakwo to4no trqbva?
Кажи на този,който ти е преинсталирал windows-a да дойде и да ти инсталира драйветрите от диска или помоли някой малко по-запознат,то не е кой знае какво.