Аз съм момиче... На 15 години... Хубава... Харесвана... Всичко ми е наред... Освен едно нещо... Аз никога не съм си имала приятел... Да не ме нападнете... Не това е проблема... Не става въпрос за това, че отчаяно си търся потенциално гадже на всяка крачка!!! Проблемът е в това, че не знам как да се \"зарибявам\"... Както и да ви звучи това... Моля, дочетете докрай... Няма да отнеме повече от 5 минути и ако все още ви е безразлично подминете темата... Под \"зарибявка\" имам предвид: как да се държа,,, как да отвръщам,,, \за\ какво да говоря,,, до колко да проявявам интерес и доколко - не... Знам, че няма точно определена формула, но ми се иска да чуя вашата... И не ми казвайте да бъда себе си, защото в момента аз се изграждам като човек и ми трябва помощ в това... Не, не искам да стигам до секс \Засега... Защото все някога... Както и да е...\, а просто да открия Любовта... Или пък да предприема първата крачка,,, този път аз да започна,,, да действам смело и уверено... Стига да съм уверена в собствените си сили и умения, които, преди това, трябва да придобия... А това няма как да стане, ако не знам как да се... *там-там* Връщаме се към моя проблем... Разбирате ли??? За мен не е толкова маловажно... Но и не съм някакъв \\"инвалид\\",,, знам си аз някои мои неща, но все ми се струват недостатъчни... Или пък не знам какво да кажа в дадена ситуация... Наясно съм, че не може човек да знае всичко... Нещата си идват с времето и най-вече с опита, но ми се иска да се поуча, освен от собствения си, и от вашия опит... Все пак е по-голям от моя... Хмм... Никаквия... Страх ме е да не кажа нещо грешно и да разваля нещата,,, които, така или иначе, се провалят като си мълча и отбягвам \"зарибявките\"... Все ми е тая дали ще ми дадете женско или мъжко мнение... Стига да го кажете на сериозно... Като например как практикуват момичетата,,, някое трикче или реплика да впечатлите едно момче... Или пък момчетата да кажат какво харесват,,, нещо, което им е направило впечатление или пък е им харесало в някое момиче... Или пък нещо, което не сте изпитвали, а някой ви го е разказал и ви е впечатлило... Или просто ви се иска да стане така... Въобще нещо по темата... Моля ви!!! Кажете какъв ми е проблема и как да го оправя, защото явно сама не мога да се справя с него... Вярвам, че помните какво ви е било, когато сте били в подобно положение... Не вярвам да сте знаели през целия си живот как са се \"зарибявате\"... Може да помогнете и на други хора с подобен \\"проблем\\"... Доста изписах... Дано да сте ме разбрали...