- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- изненада
коя е най-голямата изненада с която сте успяли да зарадвате (независимо дали е било на някакъв празник) ваше гадже![]()
средната
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
... мм мнай - голямата ... ами може би нещу да му подаря, което не е очаквал... на няколко пъти ми се беше случило...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Веднъж я поканих на гости - бях сам в къщи - и отворих вратата чисто голПървоначално написано от opaaaaaaaaaaaa
![]()
Голяма изненада беше![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
и като си отвори устата да ахне използва ли момента правилно ?
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
много мръсни мисли бе хоракакво става
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
.. +1Първоначално написано от kristito3
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Благодаря за идеята, но не мога да се възползувам. Приятелката ми не е толкова ниска.Първоначално написано от Aicken
![]()
Беше спрял пред нас и ме чакаше да изляза да му дам едни неща и да си ходи ( бяхме малко скарани ), а аз отворих вратата и влязох вътре само по бельо и чорапи..... е и с палтенце отгоре......Никога няма да му забравя физиономията![]()
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Това не беше ли от тъпата реклама на ЕфффТЕРПАПървоначално написано от adrrianna
![]()
Голяма комедия сте вие
![]()
Голямата работа..
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако четеш внимателно какво съм написала сама ще си отговориш :PПървоначално написано от NeZaPoznat
Любовта е да дадеш възможност на някого да те унищожи , вярвайки , че той няма да го направи...
Даде ми страхотна идея !![]()
Ами казах му, че няма да съм в града за годишнината ни. И той човека като ме видя как изскачам от храстите се шашна доста.Зарадва се.
Ще се шашне я ! И други неща могат да излезнат от храститеПървоначално написано от XTREMEFREERIDE
![]()
![]()
запознах я с другото ми гадже
![]()
![]()
![]()
![]()
бз
заведох я на състезание по шах![]()
от различни градове бяхме и един ден отидох без да и кажа, че ще ходя..взех една голяма плюшена мечка и една близалкаи така като се събуди имаше изненади
![]()
искам и аз такаПървоначално написано от Re5peC7
![]()
внучка мИчта
И аз и го пожелавам.Иначе не съм изненадвал гаджето чак толковаПървоначално написано от Re5peC7