- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колкото и изтъркано да звучи... HELP?
Виж,на 15 години не може да не знаеш какво харесваш да правиш и какво не,не може да не знаеш какъв стил музика харесваш и т.н. Така ,че да бъдеш себе си означава да не се променяш просто за да впечатлиш някого.Човек който наистина ще те хареса няма да иска да се променяш,той ще те харесва такава каквато си.
Ти казваш ,че си хубава и харесвана.Щом си хубава би трябвало да има кандидати...Аз попринцип мисля ,че момчетата трябва да действат първи и да "зарибят " момичето,но няма нищо лошо ако момчето не го прави момичето да действа първо![]()
Трябва да влизаш в разговора/зарибявката с повече самоувствие и самоувереностПървоначално прсото води някакъв нормален разговор и те нещата ще се наредят от само себе си
На 15 е още прекалено рано да срещнеш голямата любов според мен,но това не пречи да имаш една продължителна връзка изпълнена с много щастие ;]
Не трябва и да те естрах дали ще кажеш нещо грешно или не ,просто се отпускаш и оставяш нещата по течението. На теб проблемът ти е точно в това ,че се притесняваш твърде много и не се отпускаш .Покажи че имаш интересен към момчето, покани го на кафе или на разходка и така ако интересите и характерите ви си допаднат нещата са ОК..Ако не ,здраве да е ;]
--------------------------------------------------------