.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Sofiq :P

Хора помогнете

Слушайте за какво става въпрос...
    С училище или по точно с класа ми ще ходим на пикник. Но уловката е там, че ние сами трябва да си организираме къде ще бъде, какво ще носим и какво ще правим. Така че искам да ви попитам за идеи къде можем да отидем (в близост до София) и някой ако иска да сподели опит и впечатления от пикници...
    RespecT!

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Не мога да ти помогна в избора на място, защото всъщност живея на гъза на България (чак в Сс), но мога да споделя, че съм ходил на супер здрави излети с моя клас и се е получавало перфектен пикник. Вземете си 2 стека бира, кебапчета, кюфтета, направете си салатка, донесете и ракийка, и ще видиш колко добре ще се получи.
    Live now, this is your time!

Отидете на "Щастливеца".Там е много красиво,има много полянки,където можете да седнете.А това за яденето...не носете много неща от София,защото на "Щастливеца" има много малки кепенца от където можете да вземете някои неща.Дано съм помогнала.Приятно изкарване.

Град
    Sofiq :P
    Мерси за предложенията, обаче доста хора се навиха да ходим на Бистрица - то си има специално направени масички и огнища за къмпинг има и големи поляни + рекичка . Така че сигурно там ще си изкараме деня...
    RespecT!

Град
    София
    Във Витоша или в Стара планина - и двете са близо. И на двете места има страшно много площ, на която може да седнете. Не ви трябват пейки и такива работи.
    Don't tell me what I can or can't do !

На Боянския водопад,там е супер!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    София
    Отидете на Витоша...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си