.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

няма любов

на кратко бяхме заедно 3 години щтастливи всичко съм правел за нея докото тя реше дасе разделим казами че няма друг просто така е решила после пследваха караници тя ме отбягваше и твърдеше че няма друг но неи вярвях после доиде динят на абитурентския и бал и на испращтането и я видях с него едно голямо мазно бугаташко лаино ни визия ни нищто даже по нисак от нея но има пари и с хубава кола с която тя беше на бала си тя ме видя но неми обърна никакво внимание тоз педал ме гледаше на криво и се осмихваше мазно няма дави кажа какво испитах всичките и приателки тоест теса само 2 ме гледаха много страшно а другите ни познати си казваха боже таз няма акъл на скоро я засяках беше кичена с големи сребарни ланци и неможеше даме погледни в очите а аз самия много страдам за нея това не е малко време обичам я много но тя гледа материалното не че не съм и давал вичери излезания кадели не сме ходели тя иска все повече и повече незнам какво да правя!

миии просто си пропилял три години явно за толкова време не си разбрал че не си струва ....не че те упреквам но просто не си струва да ти е гадно за няква дето явно не е била особенно искрена с теб ....май
    LoVe iS tHe aNsWeR

За теб явно няма и часове по Български език...

Не може да правиш такива изовди, че няма любов, само защото са те наранили веднъж.
    Забрави въпросното момиче - явно е някаква материалистка. Знам, че е много лесно да се каже "Забрави го тоя/тая", но в случая не виждам какво друго можеш да направиш... Просто продължи напред!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Не си струва заради нея да си хабиш нервите.Щом тя е препочела материалната изгода пред това да бъде с някой,който наистина я обича и цени,не си залужава.Би било лесно да ти кажа да забравиш тези 3 години....просто не се връщай назад.Гледай си живота така,както тя гледа своя.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много шибано брат донякъде знам какво ти е и аз така 2 годишната ми "голяма любов" я няма.Но твоята е продажница човек жалко за всичко което си и давал такива като нея не се печелят те се купуват кармата на всички ще го върне бъди 100% сигурен.Знам че няма да има ефект но наистина не си струва за нея да те боли но 3 години са си 3 години болката от предателството е голяма разбирам те на 100% в това.Не знам дали е вярно все още не съм разбрал но ще ти кажа това което най често казваха в моята тема...времето ще ти помогне малко или много раната от тая случка няма да изчезне никога но просто не знам сигурно по малко ще те боли успех занапред човек и гледай да не униваш колкото и да е трудно.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

съвет:миналото си е минало ,нека и тя си остане там...

Цитирай Първоначално написано от alkoxolizmo_0
    Нека ,но не е лесно.
    Дано времето да ти помогне както Faces каза.

ole brat mn gadno mi stana za teb... daje nqma s kakvo da te posyvetvam bi trqbvalo da ima6 nqkakva za6titna reakciq v takava situaciq... prosto zabravi za tova momi4e ne si zaslujava!

Цитирай Първоначално написано от 6u6uLkA
    Цитирай Първоначално написано от alkoxolizmo_0
    Нека ,но не е лесно.
    Дано времето да ти помогне както Faces каза.
    никой не казва че е лесно, но в случая момчето излиза по- стока от момичетo... според мен тя не го заслужава

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    абе ко ми ревеш за такава лицемерка мани я тая не си струва

Град
    столицата
    Не вярвам да си толкова неграмотен по принцип.Просто гледай как пишеш,старай се да е по-грамотно,мисли малко докато пишеш,не се отдавай на емоциите.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Ем гадно е,че не си попаднал на момиче,което да те обича истински.И да,определено няма да ти е лесно да я забравиш.Все пак 3 години не са никак малко време.Следващия път успех да си намериш по-нематериално момиче.

Горе главата човече...Доста от жените са така. Дръж се здраво и ще си намериш друга,в която да се влюбиш

Просто си загубил 3 години и си се заблуждавал,но няма смисъл повече да мислиш за нея.С времето всичко ще отмине дори и болката малко по-мално,но много трудно.Дано попаднеш на добро момиче което да те цени наистина,а не да търси само материално положение...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: няма любов

Цитирай Първоначално написано от LuDsKrAsTaViCa
    на кратко бяхме заедно 3 години щтастливи всичко съм правел за нея докото тя реше дасе разделим казами че няма друг просто така е решила после пследваха караници тя ме отбягваше и твърдеше че няма друг но неи вярвях после доиде динят на абитурентския и бал и на испращтането и я видях с него едно голямо мазно бугаташко лаино ни визия ни нищто даже по нисак от нея но има пари и с хубава кола с която тя беше на бала си тя ме видя но неми обърна никакво внимание тоз педал ме гледаше на криво и се осмихваше мазно няма дави кажа какво испитах всичките и приателки тоест теса само 2 ме гледаха много страшно а другите ни познати си казваха боже таз няма акъл на скоро я засяках беше кичена с големи сребарни ланци и неможеше даме погледни в очите а аз самия много страдам за нея това не е малко време обичам я много но тя гледа материалното не че не съм и давал вичери излезания кадели не сме ходели тя иска все повече и повече незнам какво да правя!
    Радвай се, че си скъсал с нея.. такова "животно" не ти трябва... остави я да си ходи с богаташчето, и не се занимавай повече... не съжалявай за нищо.... единственото лошо нещо е, че си пропилял 3 години с нея...

аз пък съм на мнение ,че тези 3 години не си ги пропилял в любовта трябва да минеш през много перипети ,за да намериш истинската ,но явно тази не е била .. и както казаха миналото си е минало остави и нея в него .. трудно се забравя такава любов , но искаш ли успяваш : )
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: няма любов

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Радвай се, че си скъсал с нея.. такова "животно" не ти трябва... остави я да си ходи с богаташчето, и не се занимавай повече... не съжалявай за нищо.... единственото лошо нещо е, че си пропилял 3 години с нея...
    Напълно подкрепям ! И кво като е с нея ? Нали и го вкарва там където ти си и го вкарвал 1000 пъти ? Той е с мацка 2-ра употреба ако ме разбираш. И ако е лайно а тя е му е кацнала ... прави сметка какво каца по л*йната. .... мухите - лай*ярки.
    Иди и почерпи че си се оттървал. И стига с това "няма любов" ако си попаднал на запъртък не значи че всички 'яйца' миришат. Стегни се ! Мъж ли си или .....

Дано поне богаташкото синче е по-грамотно от теб.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    София
    Ако и на живо се изразяваш така,това не говори много добре за теб Може би не е с момчето заради парите му а за това ,че е по грамотно от теб ...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Колко много правописни грешки ...

Момичето е завършило и гледа да си осигури бъдещето .. Понякога вие мъжете спирате да мислите за това. Може да не е с него САМО заради парите му , вие виждате в тези момчета само това може би от завист , но може да е много по - добър в много отношения от тебе .. И брат ми като има пари и мерцедес да не би да е 'тъпо богаташче' ? Научете се , че всички сме хора на този свят и бедни и богати и всички имаме сърца ! Сигурно си й омръзнал , човек не си тръгва от 3 годишна връзка ей така ,, Премълчаваш явно някоя друга причина ..

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

sladkish_14
    Супер фен
    Супер фен

Местожителство: To the moOn and bacK !

МнениеПуснато на: Чет Май 28, 2009 10:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Момичето е завършило и гледа да си осигури бъдещето .. Понякога вие мъжете спирате да мислите за това. Може да не е с него САМО заради парите му , вие виждате в тези момчета само това може би от завист , но може да е много по - добър в много отношения от тебе .. И брат ми като има пари и мерцедес да не би да е 'тъпо богаташче' ? Confused Научете се , че всички сме хора на този свят и бедни и богати и всички имаме сърца ! Сигурно си й омръзнал , човек не си тръгва от 3 годишна връзка ей така ,, Премълчаваш явно някоя друга причина ..

моито момиче _!_ какво знаеш за живота ти нищо всичко съм давал за нея а накрая кво в устата неми трябваш вече! те такива като ваз гледат да живеят на гърба но другия и никога неса виновни за нищо!!!!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Хората казват "ако обичаш някой остави го да си тръгне " Незнам дали в този случей е така, но май нямаш избор Много гадно е постъпила...
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    sladkish_14
    Супер фен
    Супер фен

Местожителство: To the moOn and bacK !

МнениеПуснато на: Чет Май 28, 2009 10:23 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Момичето е завършило и гледа да си осигури бъдещето .. Понякога вие мъжете спирате да мислите за това. Може да не е с него САМО заради парите му , вие виждате в тези момчета само това може би от завист , но може да е много по - добър в много отношения от тебе .. И брат ми като има пари и мерцедес да не би да е 'тъпо богаташче' ? Confused Научете се , че всички сме хора на този свят и бедни и богати и всички имаме сърца ! Сигурно си й омръзнал , човек не си тръгва от 3 годишна връзка ей така ,, Премълчаваш явно някоя друга причина ..

моито момиче _!_ какво знаеш за живота ти нищо всичко съм давал за нея а накрая кво в устата неми трябваш вече! те такива като ваз гледат да живеят на гърба но другия и никога неса виновни за нищо!!!!!

от къде пък знаеш ти,ТЯ какво знае за живота.... !!! Пф и моля те, научи се да пишеш и да разсъждаваш малко!!Да кофти е постъпила приятелката ти... но историята я виждаме от твоята гледна точка... нали знаеш, че в нейните очи нещата стоят по-друг начин...не се сърди като не всички тук те подкрепяме и съжаляваме... може пък наистина да не се е чувствала щастлива с теб..не говоря за материалното...аз лично не искам да казвам кой прав, кой крив... историята има две страни така че.... А ти просто приеми факта, че не сте заедно, че не се е чувствала добре с теб и спри да злобееш

Мега фен Аватара на machoka
    на кратко бяхме заедно 3 години щтастливи всичко съм правел за нея докото тя реше дасе разделим казами че няма друг просто така е решила после пследваха караници тя ме отбягваше..
    спокойно пич, почти всеки минава през това - и да я обичаш и да не я обичаш - не и позволявай да те разиграва, защото и ти си имаш достойнство. Не позволявай на НИКОЙ да ти се подиграва в очите/ушите. Няма да се измъчваш за някой, който те разиграва, независимо от чувствата ти в момента. Казваш и 'майната ти', подтискаш всичко това което си чувствал и чувстваш и продължаваш напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си