- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lady GaGa е мъж
moje da e bil stefanПървоначално написано от ElenorRugby
![]()
те от доста време се това раправят ама ми се е едно ако ще и да е травестит.песните и не се кой знае колко велики честно казано на мен ми харесва 1 единствена,която прилича на нормално парче...
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Така ли ?!?
Аз пък чух, че Анджелина Джоли била осиновено дете на Ева Лонгория...![]()
твааа ние много добре го знеме и ДЖокер ни не требе ..Първоначално написано от lipstik
Поредната новоизлюпила се "звезда" с нейните 15 минути слава. Всичките й сингли са пълни ЕДНОДНЕВКИ и единственото нещо, което й остава, за да задържи вниманието около себе си ее да пуска пиперливи клюки.Оттук натам вече зависи кой й се връзва...
I used to be schizophrenic ,but we're OK now!D
Първоначално написано от AutumnTears
Ама боклука е обикновен средностатически граджанин нали а не една от най-известните нашумяли имена в музиката . Така че помисли малко и направи сравнение и тогава пак кажи кой е боклука ти или Lady Gaga![]()
![]()
Лейди Гага. Като имаш пари и си известен не ти пречи да си боклук.Първоначално написано от JaCkSpAr0y
Боклуци са и всичките и фанове, защото поддържат излючително ниско ниво на морал и ценности.
Да но нека първо погледне себе си и тогава да говориПървоначално написано от w0sh
Защото той или тя няма пари като нейните няма нейната слава значи тя за да ги има е направила някакво усилие нали значи не е чак такъв боклук . А и в природата на българина да гледа другите а себе си не .
Ето ви я лейди Гага...
Това че прилича на мъж не значи че е мъж...
Стефани Джоан Анджелина Германота е родена на 28 март 1986 година в Ню Йорк, в американо-италианско семейство. Още от съвсем малка се увлича по музиката, театъра - свири на пиано от четиригодишна и изучава тънкостите на изкуството от началните си училищни години.
Самата тя признава в официалната си страница, че още като съвсем малко момиченце записва на детския си касетофон свои изпълнения на парчета на Майкъл Джексън и Синди Лоупър или танцува в прегръдките на баща си под звуците на The Rolling Stones,Queen или The Beatles. Вероятно за детската й бавачка пък ще остане незабравим денят, в който влиза и заварва бъдещата звезда да танцува както майка я е родила.
"Винаги съм обичала да се забавлявам, бях шокираща и превзета още от малка, такава съм и сега. Просто шоуто е в кръвта ми", признава по-късно Lady GaGa.
grozen myj stanal grozen jenaПървоначално написано от gret4ety
![]()
Абе ти направи ли си труда да прочетеш изобщо... Не е била мъж и никога не е била...Първоначално написано от qazwsx
Толкова ли е трудно да пишете на крилица бе хора
знам я таяПървоначално написано от TellMeYourName
![]()
tva na avatara ti sy6to e myj sigorno i ti si myjПървоначално написано от gret4ety
tolkova li e trudno da si jena be hora[/quote]
... Прочети правилата на форума и ще видиш... А това на аватара ми не е мъж ами лесбийка и аз не съм мъж... Стига сте обиждали Лейди Гага без изобщо да знаете зн нея...
И да е мъж какво толкова?
Нали пак прави хитове
а и може би казва това само за реклама![]()
+Първоначално написано от justbebsi
А и въобще не ми прилича на мъж(ако ще и 100 операции да си направи,то ще си личи по чертите на лицето,тялото!,краката?).Все пак човек трябва да се замисли малко.![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
http://2.bp.blogspot.com/_gl0sOwFu88...aga_295171.jpg
ако казвате че тва е грозна жена.... аз нямам кво др да кажа..... просто не сте виждали грозотия!!!
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
ДА НЕ СТЕ Й ДУХАЛИ ЧЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ,ММ?!
ПР Е ВСИЧКО,НО НЯКОИ ТЪПИ СЛЕНЯЧЕТА ВЯРВАТ НА ВСИЧКО,КОЕТО ЧУЯТ.
не се изказвай неподготвен,прасе
много педалска тема с извинение ама чуваш ли се.....
колкото и операций на света да има не може от 1 нещо да стане кореннно различно (в бъдеще може да го направят възможно ама през следващите 50-100 години няма да е ).
И верно ако е било истина щеше да е сензация...
Пък и в Америка всичко е за пари...гледат смотаняците и те някой лев да изкарат с някоя клюка (глупостите не са за GaGa)
Стигнахте ли до консенсус?
К'вото и да кажете, няма как да го докажете, така че.....
Вие на хероин ли сте бе?
пф вий все едно кон за магаре да вземите![]()
![]()
песните са хубави, но ТО е много грозно и може би наистина е било мъж ...![]()
![]()
Папапа пикльо фейс папа пикльо фейс мамамам![]()
Каквото ще да е не ми харесва като пивицъъ