.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 137
    Цитирай Първоначално написано от ElenorRugby
    Това,че истинското й име е Стефани да ти говори нещо?..
    moje da e bil stefan

те от доста време се това раправят ама ми се е едно ако ще и да е травестит.песните и не се кой знае колко велики честно казано на мен ми харесва 1 единствена,която прилича на нормално парче...
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Така ли ?!?
    Аз пък чух, че Анджелина Джоли била осиновено дете на Ева Лонгория...

Re: Lady GaGa е мъж

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Оня ден гледах по City че Lady GaGa всъщност е мъж.Бил претърпял 3 операции за смяна на пола.Даже той си е признал.Аз чак не мога да повярвам....Вие какво мислете,дали е мъж...
    твааа ние много добре го знеме и ДЖокер ни не требе ..

Град
    Враца
    Я па знам, че е хермафродит
    еlsy

Поредната новоизлюпила се "звезда" с нейните 15 минути слава. Всичките й сингли са пълни ЕДНОДНЕВКИ и единственото нещо, което й остава, за да задържи вниманието около себе си ее да пуска пиперливи клюки. Оттук натам вече зависи кой й се връзва...
    I used to be schizophrenic ,but we're OK now! D

Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    какво значение има дали е мъж или жена.. отдалече се вижда, че е боклук

Ама боклука е обикновен средностатически граджанин нали а не една от най-известните нашумяли имена в музиката . Така че помисли малко и направи сравнение и тогава пак кажи кой е боклука ти или Lady Gaga

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y

Ама боклука е обикновен средностатически граджанин нали а не една от най-известните нашумяли имена в музиката . Така че помисли малко и направи сравнение и тогава пак кажи кой е боклука ти или Lady Gaga
    Лейди Гага. Като имаш пари и си известен не ти пречи да си боклук.
    Боклуци са и всичките и фанове, защото поддържат излючително ниско ниво на морал и ценности.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от JaCkSpAr0y

Лейди Гага. Като имаш пари и си известен не ти пречи да си боклук.
    Боклуци са и всичките и фанове, защото поддържат излючително ниско ниво на морал и ценности.
    Да но нека първо погледне себе си и тогава да говори Защото той или тя няма пари като нейните няма нейната слава значи тя за да ги има е направила някакво усилие нали значи не е чак такъв боклук . А и в природата на българина да гледа другите а себе си не .

Голям фен Аватара на gret4ety
    Ето ви я лейди Гага...

Това че прилича на мъж не значи че е мъж...
    Стефани Джоан Анджелина Германота е родена на 28 март 1986 година в Ню Йорк, в американо-италианско семейство. Още от съвсем малка се увлича по музиката, театъра - свири на пиано от четиригодишна и изучава тънкостите на изкуството от началните си училищни години.
    Самата тя признава в официалната си страница, че още като съвсем малко момиченце записва на детския си касетофон свои изпълнения на парчета на Майкъл Джексън и Синди Лоупър или танцува в прегръдките на баща си под звуците на The Rolling Stones,Queen или The Beatles. Вероятно за детската й бавачка пък ще остане незабравим денят, в който влиза и заварва бъдещата звезда да танцува както майка я е родила.
    "Винаги съм обичала да се забавлявам, бях шокираща и превзета още от малка, такава съм и сега. Просто шоуто е в кръвта ми", признава по-късно Lady GaGa.

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Ето ви я лейди Гага...

Стефани Джоан Анджелина Германота е родена на 28 март 1986 година в Ню Йорк, в американо-италианско семейство. Още от съвсем малка се увлича по музиката, театъра - свири на пиано от четиригодишна и изучава тънкостите на изкуството от началните си училищни години.
    Самата тя признава в официалната си страница, че още като съвсем малко момиченце записва на детския си касетофон свои изпълнения на парчета на Майкъл Джексън и Синди Лоупър или танцува в прегръдките на баща си под звуците на The Rolling Stones,Queen или The Beatles. Вероятно за детската й бавачка пък ще остане незабравим денят, в който влиза и заварва бъдещата звезда да танцува както майка я е родила.
    "Винаги съм обичала да се забавлявам, бях шокираща и превзета още от малка, такава съм и сега. Просто шоуто е в кръвта ми", признава по-късно Lady GaGa.
    grozen myj stanal grozen jena

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Ето ви я лейди Гага...

Абе ти направи ли си труда да прочетеш изобщо... Не е била мъж и никога не е била...

Толкова ли е трудно да пишете на крилица бе хора

а на кирилица?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TellMeYourName
    пука ми...

папапапа покър фейс, папа покър фейс мамамамам
    знам я тая

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Ето ви я лейди Гага...

Абе ти направи ли си труда да прочетеш изобщо... Не е била мъж и никога не е била...

Толкова ли е трудно да пишете на крилица бе хора
    tva na avatara ti sy6to e myj sigorno i ti si myj
    tolkova li e trudno da si jena be hora[/quote]

... Прочети правилата на форума и ще видиш... А това на аватара ми не е мъж ами лесбийка и аз не съм мъж... Стига сте обиждали Лейди Гага без изобщо да знаете зн нея...

Супер фен Аватара на cookie_master
    И да е мъж какво толкова?
    Нали пак прави хитове
    а и може би казва това само за реклама

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от justbebsi
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Не вярвам. Ако беше така, щеше да е голяма сензация, навсякъде щеше да пише за това
    +1
    +
    А и въобще не ми прилича на мъж(ако ще и 100 операции да си направи,то ще си личи по чертите на лицето,тялото!,краката?).Все пак човек трябва да се замисли малко.
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

http://2.bp.blogspot.com/_gl0sOwFu88...aga_295171.jpg

ако казвате че тва е грозна жена.... аз нямам кво др да кажа..... просто не сте виждали грозотия!!!
    Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!

Супер фен Аватара на Di
    ДА НЕ СТЕ Й ДУХАЛИ ЧЕ ЩЕ ЗНАЕТЕ,ММ?!
    ПР Е ВСИЧКО,НО НЯКОИ ТЪПИ СЛЕНЯЧЕТА ВЯРВАТ НА ВСИЧКО,КОЕТО ЧУЯТ.
    не се изказвай неподготвен,прасе

много педалска тема с извинение ама чуваш ли се.....
    колкото и операций на света да има не може от 1 нещо да стане кореннно различно (в бъдеще може да го направят възможно ама през следващите 50-100 години няма да е ).
    И верно ако е било истина щеше да е сензация...
    Пък и в Америка всичко е за пари...гледат смотаняците и те някой лев да изкарат с някоя клюка (глупостите не са за GaGa)

Град
    София
    Стигнахте ли до консенсус?

К'вото и да кажете, няма как да го докажете, така че.....
    Вие на хероин ли сте бе?

пф вий все едно кон за магаре да вземите

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    песните са хубави, но ТО е много грозно и може би наистина е било мъж ...

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Папапа пикльо фейс папа пикльо фейс мамамам
    Каквото ще да е не ми харесва като
    пивицъъ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си