- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lady GaGa е мъж
Дреме ми на *уя за тая.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от YellowZ
мен много ме кефи ... има ебаси песните .. и ебаси яките клипове
![]()
Paparazzi the best !!![]()
![]()
![]()
А нее , иначе не вярвам.
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Нз дали е мъж, ама е много противна. То това каква жена е, брутална от всякъде, никаква нежност няма в нея
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Видяха слава и почнаха да нареждат.
Връзвайте се,като ви е толкова акъла.![]()
ем нека си е мъж.. не слушам такива песни, но щом си има фенове.. евала.. мъж/жена все тая щом се слуша.. :P
мм да ии аз бях чула нещо подобно,, нее вярвам.. пььк и не ме интересува ..
Еdward Maya- This is My life . . !![]()
И аз гледах новината по Sity и чесно казано няма да се учудя , но наистина важното е че прави хубави песнички![]()
Не мъж а хермафродит има огромна разлика и тази новина е стара тя вече се беше подложила на операция и отстрани малкият си израстък![]()
не знам как се позволява на такива изроди да се появят по телевизия и да пеят.живо да го изгорят тва нещо лейди гагъ
Лейди Гого по скороПървоначално написано от naviacha
![]()
As wicked as you are, you're beautiful to me.
You're the darkest burning star, you're my perfect disease..
все тая... и можеше тайно да го махне тоя израстък, ама.. трябваше да се прави на скандална.. той и Азис беше педал (долен ляв)
писал съм го и на други места, ама и тука ше го напиша - който не може да задържи публиката пред себе си с умения, го прави с интриги и скандали..а глупавата публика се връзва на идиотщините.. уви някои не разбират колко са заблудени и излъгани
![]()
Мъстър ГаГа.все като й/му кажа името ми напомня на гарга![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Само слухове са нищо друго. И снимките които са в Интернет и се виждат някои мъжки части, мисля че са Фотошоп.. което е много вероятно.![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Какво Ви пука дали е мъж или жена? Аз лично слушам песента,а не гледам изпълнителя,но не мисля че е мъж...100% е жена просто сега си нямат работа и търсят начини да сринат кариерата и,защото не мисля че има поп певица на която да са платили 1 000 000 за да се снимат в нейн клип(Alejandro-един милионер може да се види рус,облечен с шлифер)![]()
![]()
![]()
![]()
Let me be your rainbow raising up.....!!!
Първоначално написано от lumzz
![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Грешиш ! Хората не я слушат,защото е мъж ,а заради песните(поне аз така мисля и аз така правя),но е вярно че има много заблудени.Първоначално написано от Tempest
Let me be your rainbow raising up.....!!!
Остъй, че темата върната от не знам си кой век..Ами и, като чета мненията, всички така се изказват все едно всеки ден си пият кафето с нея..![]()