- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснения?
Само да предупредя ... ако желаех упреци ... нямаше да пиша тук![]()
![]()
![]()
Та, миналия месец .. правих секс без презерватив .. той свърши в мен ... не пия противозачатъчни ... на следващия ден ми дойде ... всичко беше нормално .... сега ми закъснява с почти седмица (по принцип не ми закъснява толкова много) ... имам ли основание за притеснения ???![]()
(ако въпроса ви се струва глупав, просто не отговаряйте)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
щом ти е дошло няма страшно
Има цветна бременост.Първоначално написано от LovEsIckk
Е да,има вероятност..Първоначално написано от x3eme
Слабо ли ти беше кръвотечението или нормално?
Ако не ти дойде скоро отивай на лекар или тест
течението беше както обикновено .. 5 дни .. и не беше никак слабо.. и от няколко дни ме боли корем .. кръст и много признаци за цикъл .. ама няма
![]()
Защо винаги така изтрещявате като ви е нередовен цикъла и веднага започвата да се чудите дали сте бременни![]()
Ми може от много неща да се получи, организма реагира на всичко.
Може да е от смяната на сезона, от стрес, от хапчета ако си пила скоро, кисти, инфекции... и още толкова странични фактори
Защо не използвате презерватив и да си спестите после нервите и притесненията за бременност ?!![]()
Come out, come out wherever you are...
Много си права мацка ... ама за презерватива не ми се обяснява .. никога повече няма да допусна тази грешкаПървоначално написано от JenataNaShefa
... и да .. напоследък съм под стрес .. обаче ако почна и за това да се притеснявам още повече ще закъснее .. затова питам
![]()