- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените мислят повече за секс от мъжете,така ли е?
Доказано е че жените мислят 3,4 пъти повече за секс ,отколкото мъжете,така ли е според вас?![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Индивидуално е,и е от човек до човек.
По моите наблюдения обаче,жените си мислят повече за секс,но пък добре го прикриват.Правят едни невинни изражения,и по този начин замазват положението.
Едно е да мисли,друго е да го правиш.
Не зная, но малко са тези които си признават, че им се прави...
miiii.... mai da(angel)
po cql den tva mislq.. taka 4e edva li![]()
GoHard or GoHome ..
Според мен момчетата са по-открити и директни, а момичетата с по-мръсно подсъзнание.Първоначално написано от Sunny_stz
Веднъж даскала ме попита защо не пиша и аз казах, че пълнителя ми се е изпразнил. Всички момичета умряха от смях. Вие решете![]()
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()
еми то така звучи...
Cruel Intentions
доказано е че една жена мисли на секи 5 минути за пари и на секи 10 минути за сексПървоначално написано от Sunny_stz
^^Такива заучени фрази не са за темата.
+1Първоначално написано от x3eme
Мисля ,че не е така.Давам себе си за пример ... аз много често си мисля за секс и си го казвам на приятелката ми и тя ми казва ,че много често го правиме.И тя понякога си мисли ,но на мен ми се струва ,че тя доста по-рядко от мен.
Аз също си мисля че мъжете мислиме повече за секс отколкото жените , то ние реално мислиме за три неща за студена бира , за футбол и секс
Това в кръга на шегата , според мен не може да се даде точна статистика кои мисля повече вероятно нещата са на везна.
Съдейки по себе си... май да.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе зависи къде и в каква компания сме![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
изтрито мнение
зависи на колко години са![]()
HUGS NOT DRUGS!!
Пристрастена съм към тези емотикони.>>
ako misleha tolkova mn za sex.... ama ne...
Първоначално написано от nude
Е как да не мислят.Ако не си правил секс 1,2 дена,почваш да си мислиш ,като ти се прави също изникват мисли в главата.Може дори като легнеш да спиш да почнеш да си мислиш как го правиш или да сънувашОбщо взето това става като имаш нужда
![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мн правилно го каза \Първоначално написано от x3eme
/
Лелее ще се напикам от смяхСпоред мен момчетата са по-открити и директни, а момичетата с по-мръсно подсъзнание.
Веднъж даскала ме попита защо не пиша и аз казах, че пълнителя ми се е изпразнил. Всички момичета умряха от смях. Вие решете![]()
![]()
Емии не можа ли да кажеш, че нямаш химикал просто![]()
А по тематаа: емии случват се и такива неща:P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
" дааааааааа бе " :P
Първоначално написано от what3ver