.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Ново момче !? ;хх

От много години имах чувства към едно момче.С него опитвахме няколко пъти, но така и не се получи.Миналата седмица имаше купон във въпросното момче и естествено бях поканена, почти се беше получило и отново фал Както и да е, с него станаха едни филми, за които не ми се говори сега, но ще кажа само .. " само приятел става предател" .. и той очаква да му простя и това прегрешение, с други да ,, но с нея как можа Отначало бях много депресирана, от постоянния рев започнах да припадам и такива маний, но за щастие вече съм добре.Една приятелка реши, че трябва да ми намери някой и ме запозна с едно момче.Още като го видях ми хареса страшно много .. е, не беше любов от пръв поглед, но наистина грабна вниманието ми.Тоав, което незнаехме обаче беше, че въпросния плейбой е много добър приятел и съотборник на бившия ми.И така филма с бившия достигна своя кулминационен момент и трябваше съотборника му да се представи за мое гадже, едва ли не пича да изревнува.Така и стана де.Били на тренировка и симпатягата потхвърлил, че си пишем и се зарибяваме и целия отбор, нали са си футболисти милите се хванали Проблема ми е там, че от много време не бях харесвала някой различен от бившия, който ще нарека С. Просто не можех да захвърля толкова години просто ей така.Не знам от любов ли беше, привързаност ли .. !? Няма значение вече, много ми падна в очите и не искам да го виждам.Преди като го срещнех и цялата изтръпвах, а сега се чудя как да го избегна, щото ми е много противен Съотборника, който ще нарека Н. ми предложи помоща си, но проблема е, че много ми харесва, а нищо от казаното не беше истина.Пълни измислици .. с него не сме си писали дори, а какво остава да сме се виждали.Всъщност сме се виждали, но не сме си говорили.Искам да го спечеля, но не знам защо супер много се притеснявам.Не съм такава, не съм срамежлива, но от това момче ме е много срам.Необяснимо защо Той е споделил с една обща приятелка, че иска да поддържаме връзка и т.н, но и той не знае как да започне разговор.Боже , чудя се .. това любов или идиотщина е !? Ако някой може да ми помогне по някакъв начин и да ми каже как по-точно да започна тема, след като не го познавам и знам само, че тренира футбол.Какво да му кажа, като и хал хабер си нямам от футбола

ПП: Много съжелявам, че ви изгубих времето, сега като чета темата е много тъпа, просто искам да споделя.Чудя се защо след като толкова момчета ме харесват аз винаги си избирам най-трудните.Не може да съм такава мазохистка сама да си причинявам такава болка, просто ...

Е нали имате обща позната,помоли я да излезете тримата евентуално и тогава се опитай да си говориш с него.И си мисля,че футбола е последното нещо,за което ще си говорите,в смисъл с 1 човек можеш да говориш на толкова разнообразни теми.

Re: Ново момче !? ;хх

Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Ако някой може да ми помогне по някакъв начин и да ми каже как по-точно да започна тема, след като не го познавам и знам само, че тренира футбол.Какво да му кажа, като и хал хабер си нямам от футбола
    Е мен ако питаш .. ти се постави на негово място .. примерно харесваш си някво момиче.. а то се интересува от балет , рисуване , пеене .. . а ти хал хабер си нямаш ? .. И това трябва ли да бъде повод да не се получи нищо между вас ? ... Какво му мислиш толкова.. ако ти харесва ... не чакай .. действай ! .. Ако ли не .. няма смисъл да се мъчиш
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Голям фен
    Нова тема

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Ако съм разбрал правилно ти го искаш, той го иска но и двамата не знаете как да започнете ... Ами и аз не знам

мииии няма как просто го питай дали иска да излезете и то всичко ще си тръгне само стига да не се притеснявате
    LoVe iS tHe aNsWeR

Ти нещо против футболистите ли имаш ? "НАли са футболисти и повярваха" не сме чак толкова прости спокойно.

Значи има няколко варианта .

1.Може да си пишете по скайп или там нещо подобно.Няколко дена мили неща и накрая излизате

2.Помоли общата приятелка да излезете тримата да се заговорите и тя изчезва после нали се сещаш

И не е важно да говорите за футбол.

УСпех

Голям фен Аватара на DiDiChKa
    Цитирай Първоначално написано от lpfc1936

1.Може да си пишете по скайп или там нещо подобно.Няколко дена мили неща и накрая излизате

2.Помоли общата приятелка да излезете тримата да се заговорите и тя изчезва после нали се сещаш

УСпех
    +1
    K.

Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    Добрият мъж трябва да търка клитора на жена си и да изпитва удоволствие от това!

Град
    София
    Ох,имате за толкова много неща да си говорите.Всичко от което се интересуваш го попитай и ето ви -разговор!

Ти нещо против футболистите ли имаш ? "НАли са футболисти и повярваха" не сме чак толкова прости спокойно.

УСпех
    Благодаря ти много.Не исках да прозвучи като убида, но май така се получи .. Извинявам се за което

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ако си падаш по футбол може да има доста за какво да си бъбрите с въпросния хубавец.Абе с помощта на твоята френдка си чуквате една среща и така.Искаш скайп ,телефон и само можеш да се надяваш да потръгнат нещата.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Работата е там, че си имаме и скайповете и номерата .. познаваме се.Аз ходя на техни мачове често, защото както казах по-горе бившия ми играе в същия отбор.На предния мач ( преди 2 седмици) и двамата се позагледахме, но тогава не се познавахме и така си се и подминахме.Абе общо взето аз го харесвам, но не знам как да започна тема.В смисъл .. попринцип съм някаква отворена, не ме е срам от никой, а от него ме е много срам и не мога да си обясня защоо А той от своя страна споделя с приятелката ми, че иска да общуваме, да ходим на плаж заедно, кафенца и т.н обаче и той не знае как да започне разговор Приятелката ни се опитва да направи нещо, обаче и двамата сме толкова инати, че не позволяваме и дума да ни се каже, а после и аз и той я обвиняваме, че не ни помага да се сближим

ПП: Ами попринцип гледам футбол, но не разбирам много.Всичките ми гаджета до сега са тренирали футбол и от там и аз почнах да следя мачовете ... но ако седнем на кафе определено няма да ми е интересно да започнем да говорим за футболни мачове или футболисти ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

УСпех
    \/ \/ \/ \/
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Ако съм разбрал правилно ти го искаш, той го иска но и двамата не знаете как да започнете ... Ами и аз не знам

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от ifkataAa
    Работата е там, че си имаме и скайповете и номерата .. познаваме се.Аз ходя на техни мачове често, защото както казах по-горе бившия ми играе в същия отбор.На предния мач ( преди 2 седмици) и двамата се позагледахме, но тогава не се познавахме и така си се и подминахме.Абе общо взето аз го харесвам, но не знам как да започна тема.В смисъл .. попринцип съм някаква отворена, не ме е срам от никой, а от него ме е много срам и не мога да си обясня защоо А той от своя страна споделя с приятелката ми, че иска да общуваме, да ходим на плаж заедно, кафенца и т.н обаче и той не знае как да започне разговор Приятелката ни се опитва да направи нещо, обаче и двамата сме толкова инати, че не позволяваме и дума да ни се каже, а после и аз и той я обвиняваме, че не ни помага да се сближим

ПП: Ами попринцип гледам футбол, но не разбирам много.Всичките ми гаджета до сега са тренирали футбол и от там и аз почнах да следя мачовете ... но ако седнем на кафе определено няма да ми е интересно да започнем да говорим за футболни мачове или футболисти ..
    ами пи6и му в skype,примерно,4е няма6,с кой да отиде6 на плаж,а мн ти се ходи и ако иска да дойда с теб със сиг 6е се съгласи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен не че толкова си обичала бившия си а просто ти е било фикс идея да сте заедно аз така го разбирам А за новото момче не почвай да се интересуваш от футбол само за да му се харесаш. Бъди естествена И да например намери си повод да отидеш на тренировките му с някой, а още по - добре с общата ви приятелка. После може да излезете тримата и да го опознаеш преди съвсем да полудееш по него Това е моят съвет, но ако искаш не ме слушай а направи това което мислиш че трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си