Работата е там, че си имаме и скайповете и номерата .. познаваме се.Аз ходя на техни мачове често, защото както казах по-горе бившия ми играе в същия отбор.На предния мач ( преди 2 седмици) и двамата се позагледахме, но тогава не се познавахме и така си се и подминахме.Абе общо взето аз го харесвам, но не знам как да започна тема.В смисъл .. попринцип съм някаква отворена, не ме е срам от никой, а от него ме е много срам и не мога да си обясня защоо

А той от своя страна споделя с приятелката ми, че иска да общуваме, да ходим на плаж заедно, кафенца и т.н обаче и той не знае как да започне разговор

Приятелката ни се опитва да направи нещо, обаче и двамата сме толкова инати, че не позволяваме и дума да ни се каже, а после и аз и той я обвиняваме, че не ни помага да се сближим
ПП: Ами попринцип гледам футбол, но не разбирам много.Всичките ми гаджета до сега са тренирали футбол и от там и аз почнах да следя мачовете ... но ако седнем на кафе определено няма да ми е интересно да започнем да говорим за футболни мачове или футболисти ..