.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Какво променихте у себе си

Амм не съм виждала такава тема наскоро,а доста отдавна следя форума просто все си забравям паролите на акаунтите и си правя нови все тая... та мисля,че не се повтарям

Няма да си разказвам любовните истории и "проблеми",всеки има такива.Но днес доста размишлявах как една непринудена среща с едно момче за едва 10-ина минути може да ми повлияе толкова много - да ме зареди с толкова много енергия и ентусиазъм,да ми промени светогледа и отношението към много неща(в положителния смисъл),да ме надъха за много нови неща.Интересното е,че всеки път като го виждам(за не повече от 15 минути и то в автобуса,което е по-куриозното) ме удивлява все повече и повече и наистина му се възхищавам.Та въпроса ми е дали сте срещали някога човек,който ви е повлиял адски много и сте се променили.Не става въпрос да сте хлътнали по някого и да сте тичали като луди след него/нея,а за човек независимо момче или момиче,който с разговора ви е подтикнал сам да промените нещо в себе си така че вие да го поискате и да го направите,без значение дали ви е бил/била гадже,приятел,роднина или просто познат

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ами да, срещала съм такъв човек. Гадже ми беше, дори нещо повече - научи ме да обичам. Благодарение на него израстнах много психически - освен, че се научих да обичам, научих и много други неща - да правя компромиси, да оценявам дори и малките неща, които се правят за мен и най-вече, и за съжаление, да не се доверявам напълно на никой... Странно, но този човек наистина ми повлия много и ми помогна да осъзная доста неща, за които не бях й предполагала
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Срещал съм такова момиче и в момента ми е като независимо че е с 2 години по-голяма от мен и сме се запознали от интернет. Всичко започна с 2 коментара в Impulse после и взех скайпа след около 3-месеца чат и казах "искаш ли да излезем утре ?" тя се съгласи. Промени ме страшно много и ме научи да отстоявам мнението си въпреки всичко. Но дойде и денят когато я нараних много гадно - грозна история е не ми се разправя. След като един ден ми писа по скайп "аз ти прощавам а ти прощаваш ли ми?" уж си оправихме отношенията но не е така. Дори и да ми е простила аз не мога да си простя. Гризе ме от вътре. Дори когато излязохме отново преди около 5 дена не си казахме почти нищо ... за да не изпадаме в неловко мълчание я питах за някакав изпит по английски след 8 клас който ще имам и докато тя подробно обясняваше аз я гледах и си мислех какъв глупак съм бил

Срещала съм такъв човек.Не ми е нито гадже, нито роднина .. това е най-добрата ми приятелка.Живото доказателство, че може да съществува приятелство межу двама човека от един и същи пол.Обожавам я.Тя е най-доброто създание което познавам.Помага ми винаги когато имам нужда.Накара ме да разбера истинското значение на думата любов и да осъзная, че любов не се изпитва само към половинката.Тя е в моето сърце и завинаги остава там !

Град
    София
    При мен дори една усмивка ми променя цялото настроение.

Супер фен Аватара на fenasf
    има да...случващото се с нея определя изцяло настроението ми - може да ме направи тъжен след най-големите ми успехи и щастлив след най-големите ми падения...

Мега фен Аватара на Hilary_
    ДА ... И до момента има хора (те си знаят кои са) ... които ме карат да се чувствам усмихната и добре... аз принципно си меняв настроенията за има няма 10 минути така, че имам нужда от такива хора около мен...

Случвало се когато срещна някой да ме зареди с ентусиазъм и енергия . Но чак да ме промени не се е случвало .

Супер фен Аватара на vampirekiss
    случвало ми се е.Е от части поломяната не беше към добро,нооо това и добри страни си имаше.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Да , има такъв човек ! Научи ме на всичко , което знам в този живот ! Научи ме как да бъда силна , как да се боря за нещата , който искам и за мечтите си ! На него дължа това , което съм сега в момента .. Преди година , когато ме видя веднъж на дълга и приятна среща ми каза нещо и никога няма да го забравя 'По - красива си от диамант , и си истински диамант , но не щрихован / оформен' .. След неговото влияние още от 2007 до ден днешен , когато се видяхме преди 3 месеца ми каза 'А ето го диаманта бе ' това бяха най - милите и хубави думи който чух , дълбоко в себе си те ме докоснаха и накараха в очите ми да заблестят хидяли диамантчета , той промени психиката и характера ми , промени външността ми ! В замяна не по иска нищо , много време бяхме приятели , ама такива ИСТИНСКИ , никога несъм срещала такъв човек през живота си и едва ли някога ще срещна ! Убедена съм , че всеки който се запознае с него на същото мнение ще остане ! Невероятен , велика личност , сега ме е премахнал от абонатите си , последните му думи бяха 'Правя го за твое добро , за да пораснеш , за да продължиш и да загърбиш миналото , а аз съм част от него /беше най - добър приятел на момчето с което бях 2 години/ , знам че винаги ще остана във сърцето ти , и ти във моето ! Не те блокирам , а ти помагам и когато имаш нужда от мене пиши ми , аз винаги ще съм на среща , не забравяй , че има още което да искаш , но те оставям да го постигнеш сама и знам , че когато пак те видя ще блестиш с много силна светлина '

Благодаря ти за всичко Ивчо , за всичко което направи с мен и за мен !Завинаги в моето сърце ! :
    smt007

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Какво променихте у себе си

Цитирай Първоначално написано от 6tepsel
    Амм не съм виждала такава тема наскоро,а доста отдавна следя форума просто все си забравям паролите на акаунтите и си правя нови все тая... та мисля,че не се повтарям

Няма да си разказвам любовните истории и "проблеми",всеки има такива.Но днес доста размишлявах как една непринудена среща с едно момче за едва 10-ина минути може да ми повлияе толкова много - да ме зареди с толкова много енергия и ентусиазъм,да ми промени светогледа и отношението към много неща(в положителния смисъл),да ме надъха за много нови неща.Интересното е,че всеки път като го виждам(за не повече от 15 минути и то в автобуса,което е по-куриозното) ме удивлява все повече и повече и наистина му се възхищавам.Та въпроса ми е дали сте срещали някога човек,който ви е повлиял адски много и сте се променили.Не става въпрос да сте хлътнали по някого и да сте тичали като луди след него/нея,а за човек независимо момче или момиче,който с разговора ви е подтикнал сам да промените нещо в себе си така че вие да го поискате и да го направите,без значение дали ви е бил/била гадже,приятел,роднина или просто познат
    Да случвало ми се е...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си