Амм не съм виждала такава тема наскоро,а доста отдавна следя форума просто все си забравям паролите на акаунтите и си правя нови все тая... та мисля,че не се повтарям
Няма да си разказвам любовните истории и "проблеми",всеки има такива.Но днес доста размишлявах как една непринудена среща с едно момче за едва 10-ина минути може да ми повлияе толкова много - да ме зареди с толкова много енергия и ентусиазъм,да ми промени светогледа и отношението към много неща(в положителния смисъл),да ме надъха за много нови неща.Интересното е,че всеки път като го виждам(за не повече от 15 минути и то в автобуса,което е по-куриозното) ме удивлява все повече и повече и наистина му се възхищавам.Та въпроса ми е дали сте срещали някога човек,който ви е повлиял адски много и сте се променили.Не става въпрос да сте хлътнали по някого и да сте тичали като луди след него/нея,а за човек независимо момче или момиче,който с разговора ви е подтикнал сам да промените нещо в себе си така че вие да го поискате и да го направите,без значение дали ви е бил/била гадже,приятел,роднина или просто познат