Да , има такъв човек ! Научи ме на всичко , което знам в този живот ! Научи ме как да бъда силна , как да се боря за нещата , който искам и за мечтите си ! На него дължа това , което съм сега в момента .. Преди година , когато ме видя веднъж на дълга и приятна среща ми каза нещо и никога няма да го забравя 'По - красива си от диамант , и си истински диамант , но не щрихован / оформен' .. След неговото влияние още от 2007 до ден днешен , когато се видяхме преди 3 месеца ми каза 'А ето го диаманта бе ' това бяха най - милите и хубави думи който чух , дълбоко в себе си те ме докоснаха и накараха в очите ми да заблестят хидяли диамантчета , той промени психиката и характера ми , промени външността ми ! В замяна не по иска нищо , много време бяхме приятели , ама такива ИСТИНСКИ , никога несъм срещала такъв човек през живота си и едва ли някога ще срещна ! Убедена съм , че всеки който се запознае с него на същото мнение ще остане ! Невероятен , велика личност , сега ме е премахнал от абонатите си , последните му думи бяха 'Правя го за твое добро , за да пораснеш , за да продължиш и да загърбиш миналото , а аз съм част от него /беше най - добър приятел на момчето с което бях 2 години/ , знам че винаги ще остана във сърцето ти , и ти във моето ! Не те блокирам , а ти помагам и когато имаш нужда от мене пиши ми , аз винаги ще съм на среща , не забравяй , че има още което да искаш , но те оставям да го постигнеш сама и знам , че когато пак те видя ще блестиш с много силна светлина '
Благодаря ти за всичко Ивчо , за всичко което направи с мен и за мен !Завинаги в моето сърце ! :smt007
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.