Да , има такъв човек ! Научи ме на всичко , което знам в този живот ! Научи ме как да бъда силна , как да се боря за нещата , който искам и за мечтите си ! На него дължа това , което съм сега в момента .. Преди година , когато ме видя веднъж на дълга и приятна среща ми каза нещо и никога няма да го забравя 'По - красива си от диамант , и си истински диамант , но не щрихован / оформен' .. След неговото влияние още от 2007 до ден днешен , когато се видяхме преди 3 месеца ми каза 'А ето го диаманта бе ' това бяха най - милите и хубави думи който чух , дълбоко в себе си те ме докоснаха и накараха в очите ми да заблестят хидяли диамантчета , той промени психиката и характера ми , промени външността ми ! В замяна не по иска нищо , много време бяхме приятели , ама такива ИСТИНСКИ , никога несъм срещала такъв човек през живота си и едва ли някога ще срещна ! Убедена съм , че всеки който се запознае с него на същото мнение ще остане ! Невероятен , велика личност , сега ме е премахнал от абонатите си , последните му думи бяха 'Правя го за твое добро , за да пораснеш , за да продължиш и да загърбиш миналото , а аз съм част от него /беше най - добър приятел на момчето с което бях 2 години/ , знам че винаги ще остана във сърцето ти , и ти във моето ! Не те блокирам , а ти помагам и когато имаш нужда от мене пиши ми , аз винаги ще съм на среща , не забравяй , че има още което да искаш , но те оставям да го постигнеш сама и знам , че когато пак те видя ще блестиш с много силна светлина '

Благодаря ти за всичко Ивчо , за всичко което направи с мен и за мен !Завинаги в моето сърце ! :
smt007