- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако моми4ето е на 400км от Мен ?
ако имате гадже с което излизате много 4есто за 1-на седмица и после тя заминава на много дале4но разстояние от вас , как ще постъпите ?
Няма да има смисъл от такава връзка...поне според мен
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
ше си намера друго гаже
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Няма смисъл от такава връзкаВсе пак ходите от 1 седмица и не вярвам да имате много силни чувства . Нямери си друго гадже
И моето решение е както вашите , но неискам да и го казвам ..... макар и по скайпа да еВ моя град няма много хубави почти вс. са некви ''емо-та'' и ме отвращават
мойта е на 500км някви си километри ще ми попречат на връзката ли хахахаха![]()
Е да обаче ако не се виждате много чесТо , като нас няма много решения![]()
е значи не я обичаш щом мислиш такаПървоначално написано от PaLaVnIcHeTo
аз искарах връзка не 400 а от 3000 км.растояние и всичко беше на 6 после като се прибра какво бяхме на 3 мин път един от друг и се разделихме затова за мен растоянието няма особедно значение лично мое мнение
Първоначално написано от ANEw
Точно така, ако двамата човека се намерят наистина, ще преодолеят всичко по между си, а километрите няма да са незначителен проблем, но ще бъдат малък такъв.Първоначално написано от spensi
Ако си обичаш момичето, не се отказвай от нея. Ако обаче не знаеш какво искаш, тегли и една майна, кажи и че 'не искаш да я чуваш и виждаш' и сякаш ще постъпиш като всички останали.
АЗ също бях далече от моята на около 500 км, но това не попречи да имаме страхотна връзка и двамата се обичахме, вярвахме си и нямаше проблеми, така че не мисля, че има особен проблем, ако я обичаш![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
трудна, но по-силна от всички останали ако успееш да я издържиш. Иначе на лесното всекидневно гушкане тип 'милоо, в 5 да си пред нас' всеки може, и винаги можеш да получиш. Дали си силен в чувствата си е изпитание на духа, а разстоянието е много добър повод за това. Не е за емоционално-слаби хора, които се предават пред трудностите в личен план.Първоначално написано от smileforyou12
ако момичето е на 400 км от теб си мнооооого прецакан (дано греша)
любовта не е целувки и прегръдки тя е чувство което не те напуска лесно преди дни ми беше интересно и пуснах една тема с въпрос
какво ще направите ако гаджето ви влезе за 10г в затвора
от тук ми стана ясно що за връзка имат някои хора кажи ми не е ли същото като връзката от разстояние като се има предвид че всеки ден ще можете да се виждате
ЗАМИСЛЕТЕ СЕ
поклон човече за тия думи.Първоначално написано от haritov
Понякога момчето или момичето се цупят 'ама няма кой да ме гушне, с кой да изляза.. всичките ми приятели са по двойки, аз съм сам/а'.... и какво от това, казвам аз.. нали с тоя човек сте си ти и той/тя.
Еми добре казвам аз, пропуснете голяма любов на живота си, за да си хванете поредният лигльо/лига, с който ще се гушкате всеки ден в 10 вечерта, но КАКВО ОТ ТОВА?!
любов е само ако той си салга песни в скайп, в които се пее колко обичаш някого...
само заблуждавате хората с лъжлива информация
Всеки вика "Ако я обичаш истински връзката ви ще има бъдеще от километри" Просто брат ще ти е адски трудно, трябва да си имате пълно доверие. Ако си има нещо проблеми, е много гадно, когато не можеш да и помогнеш и да си до нея... а бе цялата работа изисква много жерви, но успее ли такъв тип връзка тя ще бъде много здрава... решението си е твое, опитай все пак ние даваме само съвети, в крайна сметка това си е твоят живот, с твойте решения. Айде успех
Прави сте всичките , трябва само да намеря решение как да се виждаме по често с нея![]()
направо се сменя гаджето![]()
addict3d ,,, никога не бих го направил![]()
Аз съм водила такава връзка,години вече продължавам да я водя...сега по стечение на обстоятелствата пак е далече от мене,с разликата,че не 400,а 3500км ни делят.Това не е причина да приключим връзката си,заради разстоянието.Ти би ли погребал нещо,преди то да е умряло?
Няма да имате истинска връзка с това момиче,но ако наистина я харесваш и се опиташ да се виждате по-често може би няма да има проблем.
Ще се постарая да направя всичко по силите ми![]()