- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако моми4ето е на 400км от Мен ?
ами мов приятел е на около 3500 км от мен,но се прибира често.Даже лятото аз ще ходя при него и не мисля че километрите са проблем.Когато обичаш някого истински и му имаш доверие,няма значение колко сте далеч,важното е да усешташ че и той те обича както ти него и всичко е на 6![]()
ах, това разстояние...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами 2000 ?с желание и любов може всичко да стане. въпросът е , че ако това разстояние ще си е същото и през годините , а и човекът си идва рядко или изобщо не... тогава няма смисъл.
someone else...
ооо това е много тежко...просто ако имаш истински чувства към нея болката ще те обвие...![]()
но пък понякога разстоянията ти дават възможност да разбереш колко ценен е този човек. Относно теб - недей да прекратяваш нищо! Щом си започнал - бори се за нея! Има телефони и какво ли още не. Ако държиш на нея, разстоянието не може да те спре!
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Ами аз не съм много далеч. На 60 километра сме (понеже уча в друг град). Признавам, че е трудно, липсва ми много, НО любовта ми дори стана по силна от както сме на това дередже. А и за мен това е начин да си докажем, колко държим един на друг. Вече една година сме така. И усещам, че ще продължи още доста време.
Тук обаче играе роля, нещо друго. Едно лято ... цяло лято бяхме заедно и това някакси стана основата ни. Нагоре вече се гради по - лесно.
Моят съвет е: ако предпочиташ думата "приятелка" пред "гадже" и ако държиш повече на чувствата от колкото на физическия контакт - не прекратявай нищо.
Първоначално написано от machoka
Точно тези неща осъзнах и изпитах и с моите 300 км. разстояние.
![]()
Сега е по-хубава и здрава връзка от на всички други взети заедно :P
мойта връзка е такава,мн е ма4ително...
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
.. +1Първоначално написано от ANEw
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Момчето ми е на 200 км от тук и въпреки това мога да кажа, че когато се видим не можем да си се нарадваме. Всичко е толкова хубаво. Естествено зависи и от хората, но в нашия случай се познаваме от близо 3 години и наскоро решихме, че сме един за друг.
Хубаво е да си липсваме, така когато се видим използваме максимално времето в което сме заедно. Все пак била съм в двете крайности: бившия ми живее на 2 минути от нас и се виждахме абсолютно всеки ден. Въпреки, че издържахме 1 година всичко стана като навик и започна да ми омръзва да съм 24/7 с него...
Ами... не знам. Зависи от обстоятелствата. Ако момчето (в твоят случай момичето) може да си идва, за да се виждаме най-вероятно ще продължим връзката си, но ако няма такав опция сигурно ще предпочета да я прекратя, защото такава връзка е безсмислена и доста болезнена...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Връзките от разстояние трудно издържат,от личен пит ти го казвам.Нито ти знаеш какво прави тя там,нито тя знае какво правиш ти.А нали знаеш очи,които не се виждат се забравят.Но все пак избора е твой,ако мн я обичаш бъди с нея