.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

бременна ли съм ?

Преди 2 седмици правих секс с приятеля ми който е на 14 ... и двамата бяхме девствени .. обаче има 1 проблем ...нямахме презерватив и той май свърши в мен ... трябваше да ми дойде миналата седмица но още не ми е дошло .. моля ви кажете ми какво да правя .. много ме е страх .. плссс помогнете ..

Жална ... иди на гинеколог .. там да провериш.. на тестовете голяма вяра нямай .. понякога не показват точно ... Първо говори с родителите ти .. да видим тогава какво ще кажат те ... че като те гледам ти на колко си ? Щом приятеля ти е на 14
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

Божее,абе вие нормални ли сте?!
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cathylicious
    Божее,абе вие нормални ли сте?!
    Деца,седнете си учете уроците,изградете си стабилна сексуална култура ,пораснете пък чак тогава вече правете секс

Побързай да измислиш имена (може да са близнаци ) ем възможно е (дори и от първия път се забременява) вземи си тест (шуър чек) щом се съмняваш и го направи и при евентуална бременост оведоми родителите си и родителите на момчето.
    П.С. ти маи и 14 нямаш лошо съветвам те ако не си бременна да вземеш да се пообразоваш малко и да четеш на тема секс и какви рискове и опасности крие той и как да се предпазиш от болести и нежелана бременност.И най-добре изчакай още поне 3-4 години преди следващия секс иначе ще продължаваш да пускаш такива теми

еми не си особено умна да ти кажа
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

какво значи май свърши в мен ? или е или не е а ако е честито бащата и детето си имат 14 години разлика мн ще е забавно....
    LoVe iS tHe aNsWeR

оффф аз искам да ми помогнете ... вие се подигравате ... мн ме е страх... не мога да кажа на наще

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ми да си го правила с кондом,бе!На твоето му се вика:Хем посрана,хем голяма.Ще получиш нормален отговор когато се научиш да си отговорна,а не само да се таковаш.Пикла,без извинение
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на machoka
    Гинеколог, родители.. тук не сме гадатели.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си