- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче
*ФонПървоначално написано от AutumnTears
Спиридон е име за гризачи, Харалампи също:/
Аз ако имам куче, ще го кръстя Балкан, Марс или Наполеон
Едит: Моето се казва сега Топчо, другото Тери![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
..е да и аз искам да си кръстя кучето Елена Генасиева (примерно) , но то ще умре докато го запомни...както някой по-нагоре беше написал трябва да има "р" или друга подобна, за да може да го запомни...лично на мен любимите ми имена за женско куче са три:..Скарлет [Скар]..но и то е сложничко, името на старите ми две кучета Шери и на брачед ми пинчера се казва Сара...btw като се замисля и аз съм имала куче Сара...ахх тоя копирач...мм а за мъжко име толкова много може да измислиш...само недей с някакви имена като Вихър, Цезар (и куче с такова име съм имала ;# ) Балкан, Стара планина, Рила и Родопи..че само си представя някое чао-чао в парка и собственика му по него Вихър ела насам момче...тцтц...ее дано избереш подходящо има, че то наисти е важно, но още по-важно е да си обичаш кученцето и да му се радваш
![]()
Е на едн приятел му викаме такаПървоначално написано от Decu
![]()
По темата: флай и
редовните ми предложения
Екстаз![]()
^ Хахах, да, и ние - на един виетнамец.
Няма по-весел човек. Днес завърши..ще ми липсва.![]()
една жена от входа има прекрасно чао-чао, Барби се казваПървоначално написано от HexGirl
хем Р си има, хем е две срички, ако някога имам кученце точно така ще го кръстя, други имена, които ми харесват са Рокси, за момиче, Рекс ( тоолкова разпространено ;д ) за момче, а на една от най добрите ми фрс кучето й се казва Тайко .. <3 ауу секи път като го викне ии леле разтапям се ;д Тайкооо <33 ;д
lori,lora,lorka-moito se kazva t1i na selo
bamba.....
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Адолф![]()
Аз няма к'во да търся. Има си стандарт, който за разлика от теб съм чела. Най - светлия допустим цвят е крем. Заеби т'ва къв помияр ще купиш...Първоначално написано от sunnkata1
Тара/Тера ..![]()
I draw you on a white paper
Your warm smile envelopes me..
Is this love .. ?
I see you even when I close my eyes ..
I'll be waiting for you ..
Белчо, Сара, Рик![]()
![]()
![]()
рошко или шаро ;]]
Маййкооо ше ви утрепя бе! Тъкмо щях да се радвам, че никой не предложи Сара и вие най - накрая го изпльоскахте т'ва предложение!Първоначално написано от sm_95
![]()
![]()
Лелее случайно да не мине без още едно куче- мое адашче. Моля ти се бе момиче не слушай тея форумци и не си кръщавай кучето Сара!![]()
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
ох Чара се казва кучето на една съседка дето е леко мръднала и сяка сутрин в 7 се будя от викове"Чаро ше те набия ела тука.Идвай Чарооооо"Първоначално написано от love_only_one_boy
Алиша,Боби нз
Джони,Рори,Рекс,Томи,Сара,Д ина(едно съседско куче) Лара,Лора и много други
Хъх,и мойта каракачанка се казва Сара.Ама тва име й го измислих,ехеее,не беше толко разпространено още. Между другото страшно много се кефех на едно момиче в детската градина и реших да си кръстя кучето на нейно имеПървоначално написано от Sarityyy
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
не видях дали го има като предложение но на един познат точно чао чао е се казва чочкоа аКО е женско го кръсти котка
не се сещам за по оригинално
пп: един приятел си кръсти котарака булдок а кученцето мишка![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Без значение кое точно име ще избереш то трябва да звучи различно. Затова аз харесвам предложението за Крум, например. Като го кръстиш Тара и отидете на кучешката поляна. На всяко повикване Тара/Тера/Чара/Дара/други подобно звучащи кучето ще прави асоциация със своето име и е възможно чужди хора да го привикват.
Рошко
моето съм го кръстил Джеки, Жеко, Жексън, Жаксън, Жечо и останалите от тоя род.
Егати лигавите имена...Аз ако имах куче за момиче щях да го кръстя Бекс,за момче Аро,Арес или Арго...
скъки
Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!
Пловдив/Добрич
Скайп - zeamgo
GSM: 0883471335; 0896842527