- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче
моето куче е женско и се казва Сойър . повечето ми казват,че името е доста странно,но аз исках да е нещо нестандартно и мисля ,че страхотно
и отива. а иначе брук,тайра,рита,тера са също готини имена за женски кучета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами измисли му името ти . Тъпо е друг да измисля името на кучето ти . Попринцип чау-чау са глопава порода . Имам предвид , че те се учат по-трудно на команди и тн . Като цяло са много своенравни и се учат трудно . За да научи името си по лесно включи буквите "Р" и "Я" . Нека името е кратко и ясно , за да може да го запомни по-лесно . Имена от сорта на " Капричоза " . " Мис лейди дрън дрън дрън " И такива изкелеферчени допълнително ще затруднят и бяз това малкия мозък на кучето ти. Поразрови се из кучешки сайтове . Името също има значение до някъде , за развитието на кучето
.
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Клои е страхотно
а ако е мъжко - Джими![]()
мойто се казва Лупи![]()
Сара! Най-хубавото име според мен.![]()
Стамат.
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Клара,Чарли,Парис
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ако е мъжко го кръсти ЛЕО много хубаво име за куче чао-чао
Сайбър,Мачо или Неро![]()
Аз имам чао-чао женско и се казва Доли![]()
![]()
Много кротка порода кучета.. И много мързелива
![]()
Ако ти харесва наречи го така!А иначе ето и някои други имена - Леа, Кики, Киа, Маси, Меси, Купон
(чух го по един филм)
![]()
Тва е..
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥