- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво мислите..
Според вас нормално ли е 18 годишно момче да има връска с 14 годишно момиче?![]()
еми да кажем че имат желание.. и ще го направят .. и се обичат сптрашно мн... епа смех.. :Д
да.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
4 години изобщо не са голяма разлика,така че няма нищо лошо...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
4 години може да не са проблем ако ти си на 24, а той на 28.. но когато става въпрос за 14 годишна с 18 са ГОЛЯМ проблем, защото не виждам какво общо биха могли да имат като интерес, освен секса.. което е ПОДСЪДНО!Първоначално написано от nefchi_bs
Прав си ай мани че е подсъдимо тя въобще не се е развилаПървоначално написано от machoka
и тепърва има цикъм с извинения на езика ама се чуди пикае ли и се или па и се ебе ....... моето предложение е :пич фвани си някоя по голяма примерно над 16 години и не се занимавай с момиченца! това е моето предложение към тебе колкото и да я "обичаш" не позволявай да я лежиш! ( ай да си говорим откровено на тея ваште години Любов НЯМА И НЯМА ДА ИМА)
Ами ако тя е по развита физически и психически ? Имат общи интереси,приятели,неща който правят заедно.Подсъдно или не нито са първите,нито последните...Като им харесва да са заедно.Първоначално написано от machoka
Нормално си е ве ко![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
И според мене е нормално..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ами щом са си заедно те си решават.Аз имам братовчедка на 14 и ми каза че имала съученичка която ходела с 26 годишен пък какво пречи с 18 той е още младеж![]()
Като чуя 14 годишна и 18 годишен и аз се сещам веднага за някоя малка кифла и баткото,който ще се възползва от нея,но както винаги има изключенияПървоначално написано от machoka
![]()
...например аз и гаджето ми. Когато тръгнахме бяхме на тези години.Секс изобщо не съм имала намерение да правя на 14 години,пък камо ли това да ни свързва...таа кво друго да кажа освен,че е възможно
От хората си зависи.
+1Първоначално написано от Punisherrr
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Зависи. Ако имат общи интереси и се разбират - не виждам нищо лошо. Но зависи изцяло от хората и от ситуацията.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Според мен трябва да изчакаш малко да порасне и да си промени разбиранията - тя си е още лапе и тогава можеш да мислиш за сериозна връСка. А сега може да ти предложи само секс....
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Първоначално написано от Titirito
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
Абе 20-26 не било проблем. Само на мен ли ми се струва, че тия 26-годишните са вече чичковци. Как да се 'фана с такъв при моите невръстни 20?Той тоя ще иска да се жени... и деца да му се раждат.. то не една беля.
![]()
Мааааааакс 3-4 години могат да ми се изстръгнат от сърцето да е по-голям, ама повече....
пък 14-18 връзка си е направо противозаконна. Верно, че момчетата на акъл сте с позакъсняло развитие... ама в други отношения... к'во общо може да имате?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Лошо си е ако питате мене и ще се обосновя с моето виждане.Той е на 18 и не му вързват наборките или там горе доло колкото него (1-2 по големи или по малки) осъзнал се е какъв иска да бъде и всичко ок само 1 проблем нема кво да клец*....Тя е на 14 тепърва взлизаща в с света на "големите" нейните набори=дечица още си играйкат борат се или там детски работи
....и изведнъж 1 голям батко уж почва да я харесва и обича
и всичко се нарежда :P
оле колко сте зле.. знам че тфа е никакаф проблем.. просто исках да видя вашето мнение.. досега несам виждал или познавал момиче да мисли по тоя начин както тя... мисли на 14.. и вече 1год сме заедно и е нямало нещо за което дане се разбираме... апак както казаха по нагоре че неми се варзвали на моя набор .. апф.. колко момичета сам отзярал .. заради нея.. просто нз.. даржа си на нея и тфа е.. дори несам си и помислял да продалжа бес нея.. кату кажете 14 пфф.. на 14 може да мн по умна от някоя на 30.. само мога да кажа..
Да.![]()
Ми като ти чета писанията,ти си на 18 с акъл и граматика на 14,така че при вас няма проблем.Първоначално написано от isthislove
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
Tooooooчно това си помислих и аз!![]()
Съдейки по начина му на писане и на изказване... нищо чудно, че мисли и приятелката си за 'умна и зряла'.
Явно моите разбирания за такъв човек и твоите (isthislove) ще са коренно различни.
Единствено те поздравявам за истинската любов, която явно изпитваш към момичето си. И щом си с нея вече година... не разбирам смисъла от темата..., но както и да е.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.