- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- родителска среща
хора .. имам проблем .. има родителска среща в събота , а имам две двойки , за които нашите незнаят .. и не съм ходил на училище от 2-3 дена (за това знаят) .. как да постъпя .. да не им кажа за родителската среща .. или нещо друго ?
Истината е най-добрият вариант. А ако не им кажеш за родителската среща после класната ти може да им се обади и тогава ще загазиш много.
Едва ли ще те убият, ако разберат за 2-те двойки...Първоначално написано от spprt
Моят съвет е да им кажеш... не крий от тях, за да не стане така както по горе беше споменато...и тогава по-лошо![]()
+1. А и кво наистина ше ти кажат за 2 двойки?!Първоначално написано от hottie
^ винаги има кво. Майка ми примерно иска да съм няква перфектна и само ми кряска като имам гадна оценка..
Или им кажи, или недейАз лично не бих, не съм казвала на майка ми за последните няколко родителски, а и нямаше смисъл 1во само да се разкарва, 2ро да й говорат едни и същи неща и 3то аз наистина забравях
![]()
Stay up all night with the stars *
^^ оо на мене майка ми и тя иска да съм перфектна. И на мен ми говорат разни глупости, ама не ми прави голямо впечатление..затва казвам кво толко ше ти кажат щото не ми пука много много. Иначе зависи от родителя. Има такива дет бият децата си заради едната 4ка да не кажа 5ца...имам такива съученици.
Еми да си казал .. Ся се чудиш как да се оправяш
То се мисли !!!![]()
Или си признаваш или : наказания,викане и т.н
охх да ви имам проблемите.. мойта майка въобще не я интересува кога имаме родителска.. (защото се ме плюят..апък тя казва,че детето й не е толкова лошо колкото го изкарват някви си даскали където бъобще не ме познават).. достатачни са и родителите който звънят
=> аз не и казвам.. а й да разбере не ходи
п.с. никога не ми се карали за отценка или за лошо поведение в у-ще![]()
Като кажа на наще за родителска те започват да се карат кой да отиде и накрая не отива никойПо добре им кажи. Един съученик имаше 7-8 двойки и класната се е обадила на техните
xaxaxaxax
родителската е в събота .. двете двойки не са при класната .. и не са единствени оценки (имам 4ки преди тях) .. така че няма страшно .. но незнам как да постъпя ..две двойки накуп да им кажа ще им дойде в повече ми се струва ..![]()
![]()
![]()
Кажи им, докато не са ти написали още една двойка, че три са още по-зле![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ааа аз не мога да трая да ми крещи за оценкиПървоначално написано от brokeninside13
и става скандал
![]()
Stay up all night with the stars *
И аз имах две двойки,за които майка ми не знаеше.Като се прибра и нищо не ми каза.Нито ми се скара,нито нищо.А до това дали да им кажеш...да.По-добре да разберат сега отколкото после.
Пффф мислех,че само майката на една съученичка е безотговорна,но явно имало и други като неяПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
По темата:Кажи истината на майка сиЕдвали ще ти вика толкова много заради няк'ви си две двойки
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Кажи на ваш'те..При мене даже се учудих,като разбраха за двойката по Трудово..единствената реакция беше:
-Неговата верица да е б а!
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
И аз бях така,обаче имах 3 двойки и некви тройки,преди да излезе майками я срещнах и и казах,мамо за да не останеш учудена имам по еди кфо си лоща оценка,не съм ви казал,защото исках да я поправя и тогава да ти я покажа,но досега нямах възможност,винаги минава![]()
Защо изобщо ще им кзваш за срещата?Прави си пас и това е.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
наще откога не са ходили на родителскаАма си ми знаят сичките оценки, де, няма смисъл да криеш, накрая на годината като ти погледнат какво си сътворил с оценките така или иначе ще разберат и ще се почне едно Ми ти нали имаше само 5ци и 6ци, откъде имаш 3 за годината по еди кво си и така нататък. Кажи им за оценките, за родителската - ако искаш.