.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

родителска среща

хора .. имам проблем .. има родителска среща в събота , а имам две двойки , за които нашите незнаят .. и не съм ходил на училище от 2-3 дена (за това знаят) .. как да постъпя .. да не им кажа за родителската среща .. или нещо друго ?

hottie
    Guest
    Истината е най-добрият вариант. А ако не им кажеш за родителската среща после класната ти може да им се обади и тогава ще загазиш много.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: родителска среща

Цитирай Първоначално написано от spprt
    хора .. имам проблем .. има родителска среща в събота , а имам две двойки , за които нашите незнаят .. и не съм ходил на училище от 2-3 дена (за това знаят) .. как да постъпя .. да не им кажа за родителската среща .. или нещо друго ?
    Едва ли ще те убият, ако разберат за 2-те двойки...
    Моят съвет е да им кажеш... не крий от тях, за да не стане така както по горе беше споменато...и тогава по-лошо

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от hottie
    Истината е най-добрият вариант. А ако не им кажеш за родителската среща после класната ти може да им се обади и тогава ще загазиш много.
    +1. А и кво наистина ше ти кажат за 2 двойки?!

^ винаги има кво. Майка ми примерно иска да съм няква перфектна и само ми кряска като имам гадна оценка..

Или им кажи, или недей Аз лично не бих, не съм казвала на майка ми за последните няколко родителски, а и нямаше смисъл 1во само да се разкарва, 2ро да й говорат едни и същи неща и 3то аз наистина забравях
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ^^ оо на мене майка ми и тя иска да съм перфектна. И на мен ми говорат разни глупости, ама не ми прави голямо впечатление..затва казвам кво толко ше ти кажат щото не ми пука много много. Иначе зависи от родителя. Има такива дет бият децата си заради едната 4ка да не кажа 5ца ...имам такива съученици.

Град
    Стара Загора
    Еми да си казал .. Ся се чудиш как да се оправяш
    То се мисли !!!
    Или си признаваш или : наказания,викане и т.н

Мега фен Аватара на Rofl4e
    охх да ви имам проблемите.. мойта майка въобще не я интересува кога имаме родителска.. (защото се ме плюят..апък тя казва,че детето й не е толкова лошо колкото го изкарват някви си даскали където бъобще не ме познават).. достатачни са и родителите който звънят => аз не и казвам.. а й да разбере не ходи

п.с. никога не ми се карали за отценка или за лошо поведение в у-ще

Като кажа на наще за родителска те започват да се карат кой да отиде и накрая не отива никой По добре им кажи. Един съученик имаше 7-8 двойки и класната се е обадила на техните

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

родителската е в събота .. двете двойки не са при класната .. и не са единствени оценки (имам 4ки преди тях) .. така че няма страшно .. но незнам как да постъпя ..две двойки накуп да им кажа ще им дойде в повече ми се струва ..

Кажи им, докато не са ти написали още една двойка, че три са още по-зле
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    ^^ оо на мене майка ми и тя иска да съм перфектна. И на мен ми говорат разни глупости, ама не ми прави голямо впечатление..затва казвам кво толко ше ти кажат щото не ми пука много много. Иначе зависи от родителя. Има такива дет бият децата си заради едната 4ка да не кажа 5ца ...имам такива съученици.
    ааа аз не мога да трая да ми крещи за оценки и става скандал
    Stay up all night with the stars *

И аз имах две двойки,за които майка ми не знаеше.Като се прибра и нищо не ми каза.Нито ми се скара,нито нищо.А до това дали да им кажеш...да.По-добре да разберат сега отколкото после.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    охх да ви имам проблемите.. мойта майка въобще не я интересува кога имаме родителска.. (защото се ме плюят..апък тя казва,че детето й не е толкова лошо колкото го изкарват някви си даскали където бъобще не ме познават).. достатачни са и родителите който звънят => аз не и казвам.. а й да разбере не ходи

п.с. никога не ми се карали за отценка или за лошо поведение в у-ще
    Пффф мислех,че само майката на една съученичка е безотговорна,но явно имало и други като нея

По темата:Кажи истината на майка си Едвали ще ти вика толкова много заради няк'ви си две двойки
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    морската столица
    Кажи на ваш'те..При мене даже се учудих,като разбраха за двойката по Трудово..единствената реакция беше:
    -Неговата верица да е б а!

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

И аз бях така,обаче имах 3 двойки и некви тройки,преди да излезе майками я срещнах и и казах,мамо за да не останеш учудена имам по еди кфо си лоща оценка,не съм ви казал,защото исках да я поправя и тогава да ти я покажа,но досега нямах възможност,винаги минава

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Защо изобщо ще им кзваш за срещата?Прави си пас и това е.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

наще откога не са ходили на родителска Ама си ми знаят сичките оценки, де, няма смисъл да криеш, накрая на годината като ти погледнат какво си сътворил с оценките така или иначе ще разберат и ще се почне едно Ми ти нали имаше само 5ци и 6ци, откъде имаш 3 за годината по еди кво си и така нататък. Кажи им за оценките, за родителската - ако искаш.

Скайп - dark_elf2

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си