- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- коЙ с3 Влюбва първи момчетата или момичетата ???
според вас ?![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Зависи от човека.
Момичетата принципно са по-влюбчиви, но има и влюбчиви момчета.
Зависи от супер много неща.Е може би момичетата като бройка са повече.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Мисля,че момичетата се влюбваме и после разлюбваме по-бързо от момчетата.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Няма как да се каже с точност,като дори не може да се дефинира какво точно е влюбването.Повечето момичета се влюбват прекалено често,казват на всеки втори ,че го обичат.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Няма конкретен отговор на този въпрос,при всеки е различно![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ами зависи от мн неща .... едно от тях е :
Зависи какво впечатление ще направи момчето/момичето на момичето/момчето ,а и до колко си допадат един на друг така че ... абе мн са нещата по-които може да се определи ,но ние неможем да ти кажем конкретно ...
всеки път е различно..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
много много точно казано..наистина хем по-бързо се влюбваме,но и по-бързо разлюбвамеПървоначално написано от miss_asi
![]()
Всичко си е относително и си зависи от човека.Един женкар нито ще се влюби нито трудно ще разлюби някоя,има и момчета,на който им пука.Момичетата-на някой не им пука,други не.Всичко си зависи от човека
Зависи и от момчето и от момичето ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Е бахти влюбването е тогава...Като се влюбиш според мен няма лесно разлюбване..Първоначално написано от lipsvashh_mi
А по темата: То си зависи от човека.Някой не им пука, на други им пука прекалено много....Не може с точност да се каже според мен.
--------------------------------------------------------
живота ми е доказал,че момчетата не се влюбват....така,че момичетата е отговора ми
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Зависи от 2 причини:
1ва - кой е закусвал 1ви.
2ра - кой яде повече Нескуик..
Ти си яко зле!!!Това че на тебе не ти се е случвало не значи ,че момчетата не се влюбват.Яко си сдухана и обвиняваш момчетата...Първоначално написано от donkihot
![]()
Това че не си срещнала момчето за теб не означава,че всички момчета не могат да се влюбват...
Дразня се на такива тъпи коментари.Аз съм се влюбвал .. не се получи и кфо ся да викам "Всички момичета са кучки които не могат да се влюбят ,блааа"![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от miss_asi
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Момичетата сме по-крехки и нежни същества и мисля че първи се привързваме и влюбваме... Но това естествено не означава, че няма и момчета, които са по-влюбчиви ...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Момичетата.
...не може да се категоризира.. не зависи от пола!
Има логика в това, което казваш!Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не мисля,че може да се определи...
зависи главно от човека и не би трябвало да се разделят така нещата...
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Мисля,че са момичета.Момичетата са по-чувствителни и лесно се влюбват.За това и страдат повече.