- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да си мисля...?
Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...
Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!
стига се лигави ол ма заминал ол ма ко шъ прая край дойде края на нашата връзка стига бе човек като е заминал ко значи нали ще се върне тва е една екскурзия само ми моряците дето не се връщат с месеци![]()
успокой се и зако ми ревеш за тва че е заминал на ексурзия толкова много ли си ранена и изоставена![]()
Може да няма връзка, щом е извън БГ... няма как да стане, освен ако има ролминг... недей да плачеш...Първоначално написано от liglichkata1819
ейй спокс и аз бях на екскурзия извън БГ и не се обаждах на гаджето ми ,защото роуминга беше прекалено скъп , та аз дори и на родителите си не звънях , така че спокс не се тревожи,като се върне всичко ще е наред !! :P
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Ти на 13 ли си?!Първоначално написано от liglichkata1819
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Ако е родена 1819 г. според ника и значи е на 190 гПървоначално написано от marjesa
![]()
![]()
Сериозно по темата: Ако ти е толкова мъчно - драсни му 1 СМС ?
Щом напоследък се е държал добре ...![]()
Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб![]()
пффф и като не ти се е обадил значи вече не те обича така ли ? абе момиче какъв ти е проблема бе ? отишъл е на екскурзия и кво не ти се е обадил ми дай през пет минути да ти звъни а ? а ти що не му се обадиш ?
LoVe iS tHe aNsWeR
Първоначално написано от RadaHristova
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Оффф момчето ти е казало, че те обича, а ти си мислиш, че не му пука... хубава логикаЯ се стегни ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оф може да не може да ти се обади бе. ама неее дай веднага да се избива на рев
Stay up all night with the stars *
или няма възможност да ти се обади..илииии нз..знаем какви неща стават по екскурзиите![]()
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..