.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да си мисля...?

Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
    Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
    От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
    Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...

Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    стига се лигави ол ма заминал ол ма ко шъ прая край дойде края на нашата връзка стига бе човек като е заминал ко значи нали ще се върне тва е една екскурзия само ми моряците дето не се връщат с месеци
    успокой се и зако ми ревеш за тва че е заминал на ексурзия толкова много ли си ранена и изоставена

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Какво да си мисля...?

Цитирай Първоначално написано от liglichkata1819
    Последно се видяхме преди няколко дни и ми каза,че ме обича...Отиде на екскурзия с класа му и още много други класове и от тогава нищо нито сме се чували нито писали...Той още не се е прибрал ще се прибере след 4-5 дена...
    Няколко дена плаках и то много за него,но вече незнам дали има смисъл да плача...Дали изобщо му пука или пък няма от къде да се обади защото не са в БГ.?
    От доста време сме заедно иии... аз си мислех,че нещата са сериозни...винаги ми обръщаше внимание и напоследък се държеше много добре с мен,но тази екскурзия...
    Може би няма от къде да се обади,но това едва ли е някакво извинение,ако е искал може би е щял да намери от къде...

Дайте ми някакви съвети,Благодаря предватително!
    Може да няма връзка, щом е извън БГ... няма как да стане, освен ако има ролминг... недей да плачеш...

тва да ти е проблема

ейй спокс и аз бях на екскурзия извън БГ и не се обаждах на гаджето ми ,защото роуминга беше прекалено скъп , та аз дори и на родителите си не звънях , така че спокс не се тревожи,като се върне всичко ще е наред !! :P
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Повече от фен Аватара на marjesa

и напоследък се държеше много добре с мен,!
    Ти на 13 ли си?!
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Цитирай Първоначално написано от marjesa
    и напоследък се държеше много добре с мен,!
    Ти на 13 ли си?!
    Ако е родена 1819 г. според ника и значи е на 190 г

Сериозно по темата: Ако ти е толкова мъчно - драсни му 1 СМС ?
    Щом напоследък се е държал добре ...

Град
    София
    Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб

пффф и като не ти се е обадил значи вече не те обича така ли ? абе момиче какъв ти е проблема бе ? отишъл е на екскурзия и кво не ти се е обадил ми дай през пет минути да ти звъни а ? а ти що не му се обадиш ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от RadaHristova
    Това че не ти се е обадил не означава че не е мислил за теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оффф момчето ти е казало, че те обича, а ти си мислиш, че не му пука... хубава логика Я се стегни ...

оф може да не може да ти се обади бе. ама неее дай веднага да се избива на рев
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    или няма възможност да ти се обади..илииии нз..знаем какви неща стават по екскурзиите
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си