- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви подари ?
Ами една нощничка. Чисто бяла, за да имам още - по "ангелско" излъчване и да мога да знам, че е до мен дори когато го сънувам. И едно ОГРОМНО (по - голямо от мен) плюшено мече, което държи сърце с надпис "I Love You".
Аах, как знае какво обожаваам..
![]()
сребърно колие със сърчице от бяло злато и сребро![]()
Двата тома ГАЙ-ДЖИН на Джеймс Клавел -това за последния РД .
За предния РД ми подари розова пижамка с пчеличката Мая, а за по-по-предния спрей за тяло+крем за тяло+скраб Fruttini.
Трябва да има тема и за 8ми март, Коледа, Нова година и 8ми декември, за да се фукам и там.:P
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
пари
аз имах 2 подаръка-истинския и подаръка ебавкаистинския беше сълза на сваровски,а ебавката едни негови червени боксерки които никога не е носил,напръскани с парфюма му..
![]()
Бившият ми приятел за първия ми рожден ден заедно ми подари пръстен,който никога не свалях, книжка със спомени, плюшено розово сърчице. За втория ми рожден ден заедно беше една чанта,за която много си метаех, една гривна и пръстен от слънчев камък. А настоящия ми приятел за последния ми рд ми подари едно двд с любим мой филм, една тетрадка (падам си по такива), вечеря и още нещо имаше, но не помня![]()
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
За първия ми РД заедно-една гривничка със розови сърчица (аз знаех,че той тогава нямаше много пари и ми беше доста неудобно,но той се е постарал и я е купил) ,а за втория ми РД заедно (втория и явно последния) едни обици-халки големи,и едно синджирче много готино...
Но с повод и без повод ме обсипваше с подаръци и цветя...![]()
А на мен ми подари това http://prikachi.com/files/1002142M.jpg![]()
![]()
![]()
защото аз много обичам да му казвам жабчо
![]()
![]()
![]()
![]()
До момента бельо и плюшена мечка. Сега след няколко дни предстои да разбера какъв ще е третият ми подарък за РД-то![]()
Това го броя от както сме заедно. Иначе преди пак ми беше подарил плюшено мече + плюшена жаба (обичам плюшковци, така и не се отучих).
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сребьрен синжир сьс сьрчицеМного му се радвах и вьпреки че вече не сьм с това момче си го нося отвреме навреме
![]()
I miss you .. <3
Парфюм и плюшено мече![]()