- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кола маска
Здравейте!![]()
Днес си купих студена кола маска на Jankar.Та спазих указанията на опаковката,но нещо не се получава.Ще може ли някой който я използва да ми обасни подробно как става цялата работа![]()
Благодаря мн предварително![]()
![]()
![]()
А също така предложете някакъв ефикасен депилационен крем...или нещо подобно![]()
Аз да се оплача, че имам топлата и нещо не ми се получава. Като пробвам с парченца стар чаршаф примерно, кола маската остава по парчето плат. С лентичките в кутийката става същото. А уж дърпам рязко, топля я проклетата тубичка и пак не се получава. Или аз съм с две леви ръце, или нещо не е наред.
А студената кола маска, не беше ли едно като дълъг лепкав пласт, вземаш си, правиш го на топченце и го разстилаш на желаното място, после дърпаш? Ако е това, аз само като го видях се отказах, защото съм твърде несръчна и уж, като избирах течната кола маска, се надявах да е по-лесно, пък то... мъка!![]()
Извинявам се, че не казах нищо съществено по темата, ама трябваше някъде да си излея душата след толкова нервни, отчайващи и.. лепкави опити.
А тва като залепне и нали дърпам и по-голямата част пада,но другата си остава и после трябва да по мия и става една дълга и широка...![]()
А защо не отидеш за козметик? Става бързо, няма да се олепиш цялата, резултатът е страхотен и всички са доволни![]()
Абе вместо да даваш пари за някви топли/ студени кола маски вземи тея пари и отиди на козметик. Става мн бързо 5-10-15 минутки и няма да лепкаш да остават косъмчета... да се чудиш в теб ли е проблема или в кола маската...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Абе вместо да даваш пари за някви топли/ студени кола маски вземи тея пари и отиди на козметик. Става мн бързо 5-10-15 минутки и няма да лепкаш да остават косъмчета... да се чудиш в теб ли е проблема или в кола маската...
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Мога да ти препоръчам депилатоар на Елеа.Много е добър - има за крака,за деликатни места и за цялото тяло - ти избираш.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Чудя ви се защо изобщо пишете глупости не можело да стане за 15 минути в домашни условия какъв е проблема да се намаже и да сложи чаршафа отгоре на раката и да го издърпа и си идва в много по евтино от колкото при козметика бих казал 3-но защото тя ако взим 12 лева за цели ръце то две тубички са за 2.70
Колкото до поста на mArMaLaDkA пробвай да не я загряваш много защото става много течна и ефекта е никакъв
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face