- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2009
ЛИДЕР
ЗНС
ЕНП
Другата България
ДСБ
ДПС
Движение Гергьовден
ГЕРБ
ВМРО
БСП
БНД
АТАКА
Партия "Новото време"
НДСВ
Съюз на патриотичните сили „Защита”
СДС
РЗС
ЗЕЛЕНИТЕ
БСД
ССД
Мисля, че темата е ясна...
Не я слагам в политика, защото там "движение", почти няма.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Къде са БЗНС Анастия мозер?
Няма ги.Първоначално написано от w0sh
![]()
Съвет : добави ДРУГО
Но за кои избори става дума? Може би трябва да уточниш?
Ами защо ДСБ и СДС отделно? Трябва да "синята коалиция" !
Хмм някой май не е слядял какво се случва![]()
я, обеснете дословно кво, що, кой, къде, че имам нужда да пусна ненужния си глас.![]()
По сайтовете им ги има кампаниитеПървоначално написано от CheriHool
Обаче анкетата е неправилна.
тянко : не съм трила. Не знам..ако си писал извън темата може би?
Защото като влезнеш да гласуваш не пускаш "Синята коалиция"...Първоначално написано от hottie
И какво друго, след като това са всички партии, за които може да се гласува?![]()
Не виждам отговор - "няма да гласувам за тия боклуци, да си ебат майката"
На някои дъха им мирише на чесън, на други на паста за зъби, на трети на пишки, а моя на ацетон... не винаги, ама през повечето време.
защото цъкайки това всеедно цъкаш ДПСПървоначално написано от stayhigh
Синята коалиция е едно цяло. Пък и трябда да уточниш за кои избори точно. Аз ще гласувам различно и на дветеПървоначално написано от SWASTIKA
![]()
Няма нужда от две теми... Във всички случаи едни и същи ще са на власт...
Анкетата наистина е неточна.
Както казах ВМРО-БНД е в движение НАПРЕД заедно с Гергьовден, ЗНС и Единната народна партия на Мария Капон.
СДС и ДСБ плюс някои от социалдемократите са в Синята коалиция. А, и плюс Обединени земеделци на Мозер.
ЛИДЕР и Новото време също са коалиция, а СПС"Защита" засега са плаващи, но гравитират към НАПРЕД, възможно е да се включат към него след евроизборите. Но това вече е друг въпрос. Това, което трябва да се знае е, че има Синя коалиция, има коалиция НАПРЕД, има коалиция ЛИДЕР-Новото време![]()
Защо не спориш със сайта, посветен на изборите?Първоначално написано от kristo
![]()
Недей, ще сбъркаш, Нова Зора са в коалиция с БСП... Те са леви националисти(национал-болшевики, демек комунисти), хвалят комунизма, говорят за "фашизъм" и "разруха" за България преди 9.09.1944 г., честват годишнини на отряд "Антон Иванов" и други партизански разбойнически банди. С две думи помияри, които подкрепят БСП и са изцяло тяхна креатураПървоначално написано от Jesus
![]()
как може глупавия ГЕРБ да води??? къде ви е акъла бе, нещастници??
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от Disrespect
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
явно не знаят всичките им цели и намерения, някои, от които може и да ги бива, но има и няколко, които са просто недопустими![]()
![]()
![]()
![]()
Тази анкета за евро изборите ли е или за парламентарните избори?
Добре, че няма.Първоначално написано от global
![]()
Ще гласувам за ГЕРБ,макар,че смятам,че всички трябва да си ебат мамата
.................................................. ................Първоначално написано от Belair
Ти си некъв яко спрел. Аре стига с тая простотия!Първоначално написано от global
такава тема вече има