- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2009
ЛИДЕР
ЗНС
ЕНП
Другата България
ДСБ
ДПС
Движение Гергьовден
ГЕРБ
ВМРО
БСП
БНД
АТАКА
Партия "Новото време"
НДСВ
Съюз на патриотичните сили „Защита”
СДС
РЗС
ЗЕЛЕНИТЕ
БСД
ССД
Някакъв по-добър избор да виждаш,ГЕРБ е най доброто от най-лошотоПървоначално написано от CheriHool
Съгласен ! Не живея в София, но съм ходил няколко пъти, дето уж много оправял улиците, единия булевард оправен и още в първия завой има дупка с размерите на Марта Вачкова... Ако така ще оправи Бойко и България, да събирам от сега пари да отивам другаде ...Първоначално написано от CheriHool
Както обичам да казвам - Бат' ни Бойко една София не може да асфалтира и изчисти,а тръгнал цяла България да оправя,и наистина тъй хубавичко ще ни оправи всичките.
Апел към всички,подкрепящи ГЕРБ:
Помислете трезво,може ли толкова елементарен и прост човек,за което издава и селския му акцент, да представя България?! Идиотизмът в тази жалка партия блика отвсякъде. Наистина ли мислите,че лидерът й като известна личност в страната,НЕ се ползва с цел популизъм? Наистина ли мислите,че ГЕРБ е партия,която стои твърдо против БСП или това е чиста проба манипулация,защото върху БСП изливат помията почти всички партии (не,че нямат право,но това така или иначе стана модерно) ??
Та за "партията на Бойко Борисов" почна да се тръби още преди да бъде регистрирана. Наистина ли вярвате,че ГЕРБ,моля ви се,са надеждата на България?? Нищо,че обещава на циганите да бъдат включени в списъка й,а обвинява пенсионерите и българите мюсюлмани за самото им съществуване...
Арен народ,ама прост.
ДOИП БЕ ВАЩА МАМА !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
А бе тоя Димитър Стоянов заеква ли?![]()
3 мазни и дебели !Първоначално написано от Diam0nD
Българския народ винаги е бил прост , прост е , и прост ще си остане !
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абсолютно прави.Стари муцуни в нова партия.Ние българите винаги вярваме на гръмките обещания,знаейки че са захаросани.Хубавото от тези избори се вижда,че РЗС и Напред имат шанс при парламентарния вот да влязат в парламента,което значи,че с Атака биха били интересна опозиция.Първоначално написано от LiveFlower
Не знам, но като гледах по телевизията дебати, и като слушах и виждах кви хора са се кандидатирали за евродепутати, най ми допаднаха няколко кандидата на БСП. А това не ми харесва, много ми е противоречиво мнението за тая партия. Уж защитават интересите на по-бедните и са социалисти, пък се оказаха по-сини и от сините. Е, нормално, все пак политиката на света е богатите да стават по-богати, а бедните по-бедни, и колкото и власт да имаше БСП нищо не можеше да направи. Но май те просто си изневеряват на идеалите, заради които толкова пенсионери гласуват за тях(не говоря за комунизма). Борбата за власт е във всички, но поне вместо тройна коалиция БСП да се бяха коалирали със сините. Обаче доколкото разбрах, от целия ЕС, само в България има такава омраза между социалисти и демократи, чак и на политическо ниво, това е, което води турците на власт, защото българите не са единни.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Не знам с абсолютна точност за кои евродепутати говориш, но не виждам от БСП, та и от която и да е друга партия някои евродепутат да защити националните ни интереси досега в ЕП. Още повече, че БСП са за влизането на Турция в ЕС, техния евродепутат Евгени Кирилов го потвърди преди няколко седмици, което е отчайващо зле.Първоначално написано от Nam3less3
Иначе и БСП, и ГЕРБ си приличат в това, че са популистки партии, които нищо не правят и няма да направят за българския народ. И двете партии се водят от интересите на богатите(олигархията) и защитават преди всичко тях. С две думи по нищо не се различават. Още по-лошото е, че толкова много хора им вярват, макар че се вижда какво представляват. БСП вече втори мандат се дъни здраво и изневерява на идеала си за социална политика, за която говориш точно. Не, че от другите партии може да се очаква нещо кой знае какво, но все пак такива като Атака, ВМРО, РЗС са лъч надежда и свеж въздух. Останалите НДСВ-та, Сини коалиции и прочее отдавна се доказаха като национално безотговорни. Това в най-пълна сила важи както посочих по-горе и за останалите партии от Тройната коалиция.
Имам предвид Ивайло Калфин и Кристиан Вигенин, като личности ми харесаха, но се съмнявам да успеят дори и да искат да вършат социална политика. Иначе гласувах за движение Напред, макар че не познавах някой партии от коалицията като ЕНП и ЗНС.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Samo ATAKA!
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Извинявай, ама Вигенин е позорно смешен и абсолютна мижитурка... разбира се, лично мнение, не го налагам. Просто това момченце да защитава националния ни интерес... смехотворно е да се случи. За Калфата долу-горе същото би могло да се каже, макарче определено е по-добре от него.Първоначално написано от Nam3less3
А за движение Напред- ами слаба коалиция както и да я погледнеш за съжаление. Безпринципна и без ясна визия. Този път Каракачанов определено се издъни с тази коалиция и за съжаление повлече и ВМРО към дъното. Ако не настъпят промени нещата все повече и повече се влошават. То членовете на ВМРО не разбрахме какво е това движение Напред, камо ли хората да убеждаваме да гласуват за него...
Защото не са особено влиятелна организация. Поне на този етап. Колко процента си мислиш, че можете да изкарата на парламентарните избори?Първоначално написано от Pagan_man
Ами това зависи от хората, но зелените, знс. епн и подобни да не би да са мн влиятелни, или подобните коалицийки който се правят само с цел да могат да влязат в парламента и след това да се рападнат.
Войни на Тангра
Заради ей такива като тебе, България е на такъв ред!Първоначално написано от stayhigh
Не са, но все пак се регистрираха за евроизборите, а БНС не се регистрира за тях, защо се сърдиш тогава че ви няма?Първоначално написано от Pagan_man
A темата се казва Избори 2009, а не евроизбори, ама както и да е.
Евроизборите са 1 на ръка , битката за България е за Българският парламент.
Войни на Тангра
DSB ili GERB trqq se glasuva za tiq /ataka i za tqh moje/ BSP totalno me otvratiha ... ultra nekadyrno rykovodstvo . Stanishev e prosto pionka qvno ...ne trqbva turci da upravlqvat pak ,a lubimcite mi pak se sgushvat s tqh . Aide glasuvaite za 1 ot tiq 3 partii ,che da ne se kysat glasovete i DPS da byde razmazano !![]()
/sry za latinicata , neshto mi stana na ezicite O.o/
Радвам се, че го осъзнаваш приятелю и то навреме! Защото БСП доказва вече втори мандат, че е национално и социално безотговорна партия, отделно се сраснаха изцяло с ДПС и това е истинска трагедия за България. Герб пък са нищо повече освен техен проект, по-точно проект на Тройната коалиция. За тях също не трябва да се гласува. Алтернативите наистина са единични, но за мен в момента като такава се явяват РЗС на Яне Янев заедно с ВМРО, Атака и донякъде Български национален съюз, макар че те не са особено големи политически реалисти и в това им е най-големия проблем.Първоначално написано от Diam0nD
^ ВМРО, обаче, направиха най-слабата кампания от всички партии и затова резултатите за тях са отчайващи.
П.п. Кампанията на НДСВ е най-добрата (не говоря каква партия са те, а фактът, че кампанията им е положителна (без черен PR), изкарали са на преден план разпознаваеми личности, за които хората биха гласували) и това им дава доста добри резултати в сравнение с това, което беше преди половин година.