Реших да направя тази тема, защото се сетих , че съм чувала за маниаци на тема акне-тоест ако имат акне, немогат да издържат да не го човъркат.Вие чували ли сте?Изкажете своето мнение...![]()
oooo аз сега нямам много пъпки, но винаги когато ми се появи пъпчица я стискам!!! Нз защо, но сякаш ако не я стисна и не излезе онова беличкото, не съм спокойна....Трябва да се откажа от тоя гаден навик....
Това е лошо. Може след това да останат белези.. Леля ми има доста малки петънца по лицето от пъпките си, защото ги е стискала..
Аз лично никога не правя така. Изчаквам си сами да се махнат.. Това става най-много за три-четири дни. Пък и отначалото и в края не си личи почти, че има пъпка![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
аз не можех да се сдържа ги стисках
иначе не ме оставяше мисълта на мира
![]()
много по-грозно е, ако не ги изстискваш
Да бе... да оставиш някакъв огромен цирей с гной и гадост да ти стърчи на носа, примерно. Как да не го изтискаш?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да бе, супер красиво е с бяла пъпка да ходиш!
Аз не мога дори да ги стискам,обаче кът ми излезе някфа гадна пъпка и се се намира някой който да я стисне,и слава богу,досега не ми е оставало белег......Имам една братовчедка...още със появяването си пъпката бива унищожена,и заради туй тя има мн белези обаче по тялото,по лицето-не...
аз не ги пипам ;]
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ако е някоя от ония гадни ама много гадни гнойни пъпки - веднага бива стисната... гадно е да ходиш с гнойни пъпки... някак си гнусно е
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
minava pod pod moite pr1sti i noktiaz za 1 4erna to4ka si napravix edna rana s kori4ka 6tot ma nerve6e a za cqla p1pka..... sq mi izleze edna to4no k1deto e nosa otstrani i mn trydno se stiska no ne e nev1zmojno
sega 6te zazdravqva 4e stana malko mazalo i s1m slojila 1 ton krem zdrave
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
и аз съм такаПървоначално написано от zai4ety13
![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!