.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Маниаци

Маниаци

Реших да направя тази тема, защото се сетих , че съм чувала за маниаци на тема акне-тоест ако имат акне, немогат да издържат да не го човъркат.Вие чували ли сте?Изкажете своето мнение...

Град
    Там някЪде...
    oooo аз сега нямам много пъпки, но винаги когато ми се появи пъпчица я стискам!!! Нз защо, но сякаш ако не я стисна и не излезе онова беличкото, не съм спокойна....Трябва да се откажа от тоя гаден навик....

Това е лошо. Може след това да останат белези.. Леля ми има доста малки петънца по лицето от пъпките си, защото ги е стискала..
    Аз лично никога не правя така. Изчаквам си сами да се махнат.. Това става най-много за три-четири дни. Пък и отначалото и в края не си личи почти, че има пъпка
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    аз не можех да се сдържа ги стисках иначе не ме оставяше мисълта на мира

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    много по-грозно е, ако не ги изстискваш

Да бе... да оставиш някакъв огромен цирей с гной и гадост да ти стърчи на носа, примерно. Как да не го изтискаш?
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Да бе, супер красиво е с бяла пъпка да ходиш!

Аз не мога дори да ги стискам,обаче кът ми излезе някфа гадна пъпка и се се намира някой който да я стисне,и слава богу,досега не ми е оставало белег... ...Имам една братовчедка...още със появяването си пъпката бива унищожена,и заради туй тя има мн белези обаче по тялото,по лицето-не...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    аз не ги пипам ;]
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

ако е някоя от ония гадни ама много гадни гнойни пъпки - веднага бива стисната... гадно е да ходиш с гнойни пъпки... някак си гнусно е
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    minava pod pod moite pr1sti i nokti az za 1 4erna to4ka si napravix edna rana s kori4ka 6tot ma nerve6e a za cqla p1pka..... sq mi izleze edna to4no k1deto e nosa otstrani i mn trydno se stiska no ne e nev1zmojno sega 6te zazdravqva 4e stana malko mazalo i s1m slojila 1 ton krem zdrave
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от zai4ety13
    oooo аз сега нямам много пъпки, но винаги когато ми се появи пъпчица я стискам!!! Нз защо, но сякаш ако не я стисна и не излезе онова беличкото, не съм спокойна....Трябва да се откажа от тоя гаден навик....
    и аз съм така
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си