- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бърза ерекция
зеро ... не се случва само при теб , както сам си забелязалпри мен го има същия проблем
![]()
![]()
![]()
![]()
ама е вярно като идват с такива деколтета и поличка ... то кво остава да не ти стане
![]()
![]()
вдигаш самолета. до тук добре.
защо не си платиш престоя за една вечер в нейния хангар?![]()
според мене и без пари пак би се навила щом така провокира нещатаПървоначално написано от plmn
![]()
ооо нз за кфо въобще се притесняваш. Аз като седна в моя приятел и го усетя надървен и първото нещо за което си мисля е:"къде наблизо има място за секс..?"въобще да не ти пука.. всяка мадама се чувства желана като разбере че е надървила някой пич
![]()
Да вкарам един последен ъп и да видим
какво ше стане следващия път![]()
и да кажеш после! : )))Първоначално написано от zero
Брат ти гледай да го вдигаш бързо а не да го одържаш,аз като пипна малко някоя и ми става веднага и на тях им е кеф
и на мен днеска ми се случи нещо подобно![]()
![]()
Мъкааааа мъкаПървоначално написано от zero
![]()
Брато нямаш друг избор освен да го отрежеш!![]()
![]()
Не се притеснявай, тя щом сяда и те гали по гърдите и тн. значи иска да се надървиш иииии още нещо вероятно... а за тва, че ще те усети като е в теб, не му мисли, ще и стане кеф, поне на мен ми е когато седна в приятеля ми и му стане :P
И аз щях да пускам такава тема.
И на мен ми се случвало. Запознах се с едно момиче в Украйна. Тя нали седна в мен там ала-бала и на мен ми стана весело налиЧувствах се странно, защото не знаех как в нейната култура възприемат такива неща. Ама после всичко си дойде на мястото
May the force be with you![]()
адски забавно е да седиш в момче...![]()
![]()
винаги съм искала да опитам целувка докато седя в него... едно че е яко.. друго реакцията му...![]()
![]()
Аз съм момиче и бих се чуствала просто супер
е може пък да иска нещо ,никой незнае
а и ти си момче ,нормално е да се случи
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Много си зле, моето момче! Естествено, че иска да те надърви и си го остави да стане - нема нищо срамно. Най-много и на нея да и хареса! Ако не - кво е правила там?!![]()
Ми брат тя ти сяда почва да та роши и т.н. .... нормално е![]()
И кво стана нататък ? Авторе кажи :P
Абе ти какъв си... гей ли си? Щом седи в теб, гали те и чурляка не ти става сигурно вече те е помослила за педал. Пробвай да седне в теб, да ти стане.. едно хубаво да и опре отдолу и като те погледне и се усмихни да видиш че реакцията ще е същата. Ша и шурне мазгата няма може да е спре. Нещо нормално е да ти стане патката докато някоя седи в теб това им харесва
знайш кво надурви го и нека ти седи ще и е приятно а ако ти каже нещо я питай тогава какво прави в теб няма от какво да те е исрам
Хах споко , нормално си е + няма нищо срамно :д И аз бях спек в началото като гаджето сядаше в мене , ама вече не ми пука. хД Разказвай кво е станало![]()