- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя, за да ми каже истината ?
Амии ... пиша тук, защото съм скаран с по-добрите приятели и защото сестра ми винаги ми е помагала, но сега не си говорим. Ще започна с това, че от 20-24 септември си харесах едно момиче ... възможно най-неподходящото. Виждах, че и тя е заинтересувана от мен и се радвах до небето. След тва я накарах да излеземе и тя не отказа. Започнах да се сближавам с нея и веднага разбрах, че е най-страннотн момиче което съм виждал. Нейздържай и й предложих. Тогава бях луд по нея (и все още сам).Мълчеше всеки път, когато я питах нещо такова. Накрая ми каза, че е по-добре да си останеме приятели за сега. От една нейна приятелка разбрах, че го е казала, заради майка й. С времето ми мина и пак същото, уж трабваше да я забравя а аз се привързах повече към нея ... започнах да пуша за да съм повече време с нея ... започнах да пия, за да се впиша в тяхната (момичешка) компания. Всички започнаха да я бъзикат, че сам и бил мъж и че ходиме ... тя се смееше е даже скъса с миналото си гадже по незнайна причина. Що за човек ще иска да сте само приятели, но иначе ме вика с нея да пушиме и до фелшера като на тях винаги им е било по-добре ако са си с тяхните приятелки, и понеже едно друго момиче ме харесва то като ме викне примерна да излеземе или случая когато се бях напил и другите момичета ме селуваха ... уж всичко е свършено, а ревнува и по цял час ме гледа. Един ден се бъзикаме и оставаме след даскало ... друг ден не ми казва нищо. Аз ще се преместя в училището, в което тя се мести и неспирам да уча, за да взема испитите. Приятелите ми ми викат, че съм ги заебал, заради нея. А другите хора ми казват, че ме върти на пръста си ... което е истина! Какво мога да направя, че лятото да не ме забрави не като приятел. На 15-ти свършваме и озъзнах, че цяла година пропилях заради нея ... но не пи пука за нищо ... приятелите ми ме зарязаха тя и групичката й ме викат, но как ще се държа само като с приятел, като едва се сдържам да не я прегурна мамка му. Само спомена за мириса и ... а като я видим да се усмихва ми се реве, че е найстина толкова хубава. Какво да правя, че да ми каже цялата истина и как д я забравя ??? Опитвах се, но немога да си представя, че няма да я видя вече.
Как да я накарам да спре да ме гледа така, да ходи по мене и да спре да ми дава напразни надежди ???![]()
Като говориш с нея ... за да си изясниш нещата един път ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Проваляш си живота заради момиче,което си играе с теб.![]()
Замисли се,малко...
Отиваш при нея и на 4-ри очи говорите ... друг начин няма
извън темата : ти кой клас си ? 6 ? 7 ?
ако съм прав явно си голям глупак че да пропушиш за некво момиче и т н ...... както са казали другите не се проваляй зарад тая
Основният правопис на българският език се взема 2ри - 3ти клас ... Тоз пичага нещо не я владее... Сам си направи извода.Първоначално написано от big_dunker
По темата:![]()
I am not an artist I am a fucking work of art!
Вижте хора ... пробвах, но ако го направя още веднъж ще се разсърди и въобще няма да я виждам. Тя вярва, че и аз съм започнал да я смятам за приятел ... като излизах с тях тя даже не се опитваше да се държи по-добре. Ако има нещо, кеото може да помогне да я забравя и да ми стане приятелка казвайте, но най-малко искам да разкаже на приятелките й, че още я харесвам. Найстина тва ми е първото влюбване до такава степен. Дали да излизам с нея като приятел но да си я харесвам и другата година ще съм променен и може и тя да ме хареса ... или веднъж завинаги да приема че нищо няма да стане ?
Спри тогава да излизаш с нея... не си зарязвай приятелите заради човек, на който не му пука ...Приятелите са по-важни!!!
Така ще видиш дали твоята липса ще я усети или не...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пич ти си мн ама мн зле.Ше си зарежеш приателите за да ходиш по гъза на неква си там кифла.И си представям тя колко те харесва.Дори и да те харесва според тебе кое е по важно тя или приателите?Да не се ожениш за нея та да зарежеш сички други и да ходиш само след г*за й?Просто земи се опомни и почни да мислиш както трябва.![]()
![]()
Човек осъзнай се да ти кажа ли къв ще е края на тая история ? Тя ще тръгне с някой друг и ти беше дотук а най кофтито е че ще си сам без приятели без нищо и то заради човек който не заслужава такива жертви.Дали те харесва едва ли харесва и това че ти я искаш и за това ревнува за вниманието ти тя е като дете и ти си нейната играчка бий си 2 шамара и се осъзнай ще загубиш много а нищо няма да спечелиш.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Играела си с него![]()
..
Той сам се чуди как да й се бута , тя си играела с него , вие има няма като кажете някоя простотия !
Явно си има причина да не тръгнат , щом спомена майка й !
Откажи се по -добре , примири се , че ще сте само приятели , докато тази причина не се изясни ! Говори с нея , пипитай я .. И за Бога щом завършваш на 15 кой клас си 7 - 8 ? че чак пушиш и пиеш ?! Голямо момиче е и тя щом е същата ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Приказка му е майката.
Общуването е много важно, бе хора! Защо не го практикувате?! К'вот ти е на сърце, нека ти бъде и на уста. Това ти пречи, онова те дразни... туй не разбираш, онуй недоумяваш... кажи й го. С недомлъвки, погледи и жестове... доникъде няма да стигнете. Това е крайно недостатъчно.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ебаагокакто си седехме почнахме да се целуваме ... и стана работата
![]()
![]()
проблема е решен !