.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен

Разменям плакати

Значи разменям плакати на :
    Black Eyed Peas / Nick Carter
    MNM / Batista
    John Cena / Carlito
    Royal Rumble / The Game ( Triple H )
    Miranda Cosgrove / Depeche Mode
    Malina / Jenna
    Triple H / Stacy Keibler
    Ели Раданова ( Music Idol 3 ) / Metalica
    Cristiano Ronaldo / Panic At The Disco
    Kurt Angle / The Boogeyman
    Djina Stoeva / Alisiq
    Jonas Brothers / Avril Lavigne
    Emanuela / Emanuela
    Miley Cyrus / SMS
    Ashley Tisdale / Eminem
    HIM / Hillary Duff & Симона Статева
    Лаура Чуканов
    Emma Roberts / Channing Tatum
    Александра Жекова ( Music Idol 3 ) / Марли и Аз
    Twilight / Kristen Stewart ( Twilight )
    Гробаря / Jeff Hardy
    Виктория Димитрова ( Music Idol 3 ) / Thierry Henry
    Cvetelina Ianeva / Jordan
    Мат Харди и Саймън Дийн / Острието
    Chris Benoit / Кейн
    Kristen Stewart & Cam Gigandet / Paul Walker
    Jasper ( Twilight ) / Eduard & Bella ( Twilight )
    Роб Ван Дам / Кейн
    Трите H / Батиста
    Острието / John Cena
    Undertaker Motto / Trish Stratus
    Bill Goldberg / Batista
    Miley Cyrus / Hannah Montana

Писах ти лично! =]

Повече от фен
    Еми и аз ти писах в скайп

Повече от фен
    На depeche mode i miranda cosgrove е даден а имам много нови плакати който иска нещо да пита

На Deep Zone и Balthazar ми трябват,пиши ЛС ако имаш
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Повече от фен
    Доста плакати ги няма но за разлика от това доста нови ги има така че ви съветвам който разменя плакати да ми пише имам много нови плакати

Фен
    Град
    София

;]

Имам плакатчета на: Eisblume, Miley Curus(4), AnneMarie(2) Eifeld, Alice (Twiligh), Heath Ledger(2), Cinema Bizarre, Paramore, Eminem, Fernando Torres, Katy Perry(3), James Laferty, Barca, Хрониките на Нарния - Принц Каспиян, Apollo 3, Kid Rock, Jonas Brothers(4), Simple Plan(2), Ice Age 3, Pussy cat dolls(2), Chris Pine (Star Trek), Queensberry, Britney Spears, Taylor Swift, T.I(2), Camp Rock, Dir En Grey, Twilight (пъзел 6 части), Twilight(21)-всички и по отделно, Twilight(4) - New Moon, 2009 - календар - Хай Клуб, Metalica(2),Hannah Montana(3), Hannah Montana (movie), Beyonce(3), Lindsay Lohan, Zac Efron - 17 again, The Rasmus(2), Star Wars, Коте, The black eyed peas, The GazettE, Бягство от затвора,Wentworth Miller, Отчаяни съпруги(2), Jessica, Mischa Barton, Jared Leto, Steven Tyler, Selena Gomez(3), The curious case of B.B,Hayden Panettiere,Kristen Stewart & Cam Gigandet,Paul Walker,Thierry Henry, Selena Gomez & Demi Lovato, Hilary Duff(2),Марли и аз, Channing Tatum, Emma Roberts, Miranda Cosgrove(i Carly), My Chemical Romance, Gravity Co, Pink(2), Red Hot Chili Peppers, Bella(Twilight), Emmett & Rosali,Esme & Carlisle, Flo Rida(3), Cherona, Bullet For My Valentine, Daniel Schumacher(3), Gossip Girl(3), An Cafe, Chad Michael Murray, Ицо Хазарта, One tree hill, Twilight (Calendar), Demi Lovato(3),Lady Gaga(6), Trace Cyrus, Ramstein, Анатомията на Грей, Асен Блатечки, Зак Ефрон(2), Джейкъб (Twilight), Nicole Scherzinger, Disturbed, Robert Patison (twilight), Дарко Илиевски(2) (music idol),Соня Мембреньо(2) (music idol), Боян (music idol), Александра(2) (music idol), Александър(2) (music idol), Русина (music idol), Преслава (music idol), Ели(2) (music idol), Виктория(2) (music idol), Симона(2) (music idol), Димитър(2) (music idol), Магдалена(2) (music idol), Korn, Depeche Mode, Avril Lavigne(2), SMS(2), Eminem, Ashley Tisdale(2), Taylor Lautner, Vanessa Hudgens, HIM, Green Day(3) ... Аз търся на: Tokio Hotel, Man.Utd, Massari, Placebo, Aggro Berlin & C.Ronaldo

Веднага купувам плакати на Асен Блатечки колкото и каквито имаш !!!

Аз тьрся плакати на Леиди ГаГа!Пи6и ми на скаип:charmcaster_7411!

Аз тьрся плакати на Леиди ГаГа!Пи6и ми на скаип:charmcaster_7411!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си