.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Косата ми :(:(

Косата ми много бързо се омазнява През ве4ер се капя,4увала сам 4е 4естото капането уврежда косата Ако някой знае за някакав шампоан или маска моля да ми каже ще сам много благодарна

Обикновено колкото по-често си миеш косата, толкова по-бързо ти се омазнява. Затова пробвай да не я миеш толкова.
    Избягвай балсама за коса, а ако си нанасяш - слагай само в крайщата.
    Прави си маски с хума.
    Шампоани ти препоръчвам на Клоран и Фито. Аз в момента си мия косата първо с бебешкия шампоан "Бочко" и след това си слагам "Фито". Има ефект, но ако не си миеш косата много често.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    ^Точно така! Мога само да допълня, че когато ти е много мазна можеш да я връзваш и така няма да си личи толкова

Град
    на ЛуНаТа
    Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    ^Точно така! Мога само да допълня, че когато ти е много мазна можеш да я връзваш и така няма да си личи толкова
    +1
    Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!

Цитирай Първоначално написано от BlueCat
    +2

също бях чела по форумите че е добре косата да се изплаква с студена вода защото тя затваря порите на скалпа
    ...

Голям фен
    питай в аптеката за някой шампоан опитай да я мачкаш с бира след като си я изкъпала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си