.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: ----------

Град
    Асеновград

...

ям кебапчета пия бира и отслабвам .. и затова НЕ ОТСЛАБВАЙ ТЕ С ДИЕТИ ! Спортувай те малко по - често и ще свалите килограмите ..

Re: -

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    мерси за мненията.. ако не е нахално бих помолила някой така да ми даде съвет за хранителния режим т.е. да ми каже какъв е бил неговия и след г/д колко време да почна да скачам .. а докато спазвам режима? нещо като гимнастика или ддз.. очаквам отговори
    Спри хляб, газирано, картофи, бобови растения, (боб, леща, грах и т.н., разбра ме) сладко, всякакви тестени храни, (спагети, макарони, милинки, баници, всякакви сандвичи и закуски) ограничи ядките.

Може да ти звучи строго, но имаш на разположение всякакви видове меса, сирена, кашкавали, зеленчуци, плодове, млека, мюсли и т.н.
    Нужна ти е само воля и търпение.
    Ако включиш и спорт с този режим за месец можеш да свалиш 15 кг.
    Тhe Hell is coming!

Голям фен Аватара на eminemfenka

-

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от clever
    а междудругото;eminemfenka ;
    къде точно те боли
    долу в дясно
    или под ребрата
    защото аз като тичам повечко ме заболява точно под ребрата и мисля ;че е нормално . . понякога заради дишането става така ...
    ти си като мене и аз като тичам и почва да ме боли страшно много под ребрата и почвам да се задушавам, а уж заради плуване, на което ходя от 8 годинки трябва да имам малко по-развити бели дробове

по темата: със скачане (надявам се имаш в предвид на въже) ще постигнеш добър резултат, но ти трябва и някакъв хранителен режим (!!!не диета!!!)
    Нарича се кислороден глад... Плуването и тичането са различни натоварвания и условия. Някой плувци даже не могат и 2км да изтичат... До колко са ти развити белите дробове зависи от това какъв стил плуваш, какви разстояния и колко често...

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Скачането е упражнение за стягане на краката. Щом искаш да отслабнеш, първо се подложи на хранителен режим и след като свалиш мазнините си скачай, за да си стегнеш тялото. Не прави моята грешка да започнеш да скачаш на въже изведнъж, защото резултатът е бедра на щангист и натрупване на мускулна маса върху мазнините. Успех.
    Не само за крака, а и за корем и кръст. Освен стягане се тренира и екплозивност и координация.

Re: -

Цитирай Първоначално написано от Detestation
    Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    мерси за мненията.. ако не е нахално бих помолила някой така да ми даде съвет за хранителния режим т.е. да ми каже какъв е бил неговия и след г/д колко време да почна да скачам .. а докато спазвам режима? нещо като гимнастика или ддз.. очаквам отговори
    Спри хляб, газирано, картофи, бобови растения, (боб, леща, грах и т.н., разбра ме) сладко, всякакви тестени храни, (спагети, макарони, милинки, баници, всякакви сандвичи и закуски) ограничи ядките.

Може да ти звучи строго, но имаш на разположение всякакви видове меса, сирена, кашкавали, зеленчуци, плодове, млека, мюсли и т.н.
    Нужна ти е само воля и търпение.
    Ако включиш и спорт с този режим за месец можеш да свалиш 15 кг.
    Какво им е на картогите, бобовите растения и пастата (спагети и макарони)???

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Дамм това с плика наистина изпотява и действа, но само котато с него спортуваш Някои приятелки преди си слагаха торбичка, надуваха колонките и почваха да танцуват Може да звучи брутално, но наистина отслабваха Пък и няма лошо пускаш си нещо бързо ( може хаус или хип-хоп както правеха те)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си